onsdag 10 maj 2017

Frostskydd rör

VÄRMEKABEL HOME HEATING EASYCOSY METER. Skydda dina rör mot frostskador När rör utsätts för minusgrader kan ansamlingen av is leda till att de spricker. Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Frostskyddskabel – för frostskydd och varmhållning.


Vattenrör, tankar och cisterner som fryser kan sprängas och orsaka mycket omfattande och kostbara skador.

När hösten kommer och temperaturen kryper ner är det många vattenrör som blir frusna och oanvändbara. Men det finns sätt att förhindra att ditt vattenledningsrör påverkas av frost. Investera i bra frostskydd och köp en värmeslinga som värmer dina rör. Vi har också välanpassad rörisolering och . Läs mer om våra enkla och energieffektiva lösningar. Värmekabelsystem för frostskydd av rör.


Applikationsguide - val av värmekabel, styrning och tillbehör.

Utvändig och invändig förläggning. Miljöanpassad värmekabel för frostskydd av rör och slangar. Kabeln monteras invändigt i rör eller slang. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Den ger vägledning för placering av värmekablar, elektriska data och systemkonfigurationer. Att följa DEVI:s rekommendationer säkrar en energieffektiv, tillförlitlig och underhållsfri lösning för värmekablar med konstant wattal och års garanti och för självbegränsande värmekablar med . F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.


Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust . Frusna rör och fallande istappar från igenfrusna stuprör är vanligt förekommande problem när kylan kryper på. Ett enkelt sätt att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar är att ta hjälp av Ebecos värmekablar för frostskydd.


Vanliga användningsområden . Levereras i färdiga paket med sladd och stickpropp, fästes på vattenrör med tape.

Elslinga med värme ger bra frostskydd på vintern. I tabellen kan du sedan avläsa minsta isoleringsbredd för olika isoleringstjocklekar, köldmängder och läggningsdjup dvs. Rörvärmekabeln kan läggas utanpå eller inne i röret, termostat rekommenderas och jordfelsbrytare ska anslutas (max 30mA) Godkänd av Boverket för förläggning inuti. STYROFOAM-skivor säljs i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg