tisdag 16 maj 2017

Kylaggregat slakteri

Kylaggregat för slakteri , vi har ett brett sortiment med kylaggregat av högsta kvalitet för dig som arbetar med slakteri. Handla enkelt online i vår e-butik. I det nybyggda kylrummet i byn Mörshög utanför Bjuv i nordvästra Skåne hänger en dovhjortskalv upp och ner från en krok i taket. Jägarna Gert-Arne och Emil Bengtsson – far och son – har precis byggt om ett uthus för hantering av viltkött och är extremt nöjda med både kylaggregat och maskiner.


Förr sålde vi kanske 2-kylaggregat varje år, i år har vi redan sålt över 100. Fler och fler jaktlag bygger kylrum för att kunna hänga köttet i rätt tempratur under kontrollerade former, och därigenom få ett godare kött.

Här har vi listat några prylar som kan förbättra vilthanteringen i slaktboden. Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp. Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . Vi har inget uppvärmningsbehov i resterande del av slakteriet för det är bara plåtväggar hela byggnaden är slakteri. Nä finns inget värmeburet system där än men skall monteras en varmvattenberedare ditt.


Ljudnivån är det minsta bekymret är bara ett hus 3-4meter ifrån och det är jag som bor där. Hitta billigaste Kylaggregat slakteri hos AllaAnnonser. Slakteriet är isolerat samt försett med golvvärme.


Kylrum har komplett kylaggregat.

Personaldelen har omklädning, dusch och toalett samt ett litet kontorsrum. Se till att bygga ditt egna kylrum inför jakten. Nu har vi kampanj på Norcool kylaggregat ! Har du maskiner du vill . Men som sagt, det är mest mindre vilt än älg som kommer hanteras. Examensarbete för Byggmästare (YH)- examen. Utbildningsprogrammet för Arbetsledning inom byggbranschen.


Krav vid byggnad av ny lagerhall med ett slakteri. De kylaggregat du tagit upp begränsar kapaciteten avsevärt om de ens är godkända för kylning. Jag har sett exempel på täta containrar som försetts med kylaggregat. En slaktkropp förlorar redan första.


I ett slakteri där man dagligen spo- lar golvet med vatten måste . Ventilation - Enklare modell av typ frånluftsventilation. Uppvärmning - Vattenburen golvvärme, elpatron. Köldmediesystem som installerats och sammankopplats med köldmedieledningar på installationsplatsen. Kennet arbetar med charkprodukterna under vintern, vilket gör att ett kylaggregat inte är nödvändigt för att hålla lämplig temperatur i lokalen.


I hans korvar har han ¾ Highland cattle nötkött och ¼ griskött. Kennet håller på att bygga ett slakteri i ett av hans hus.

Passar perfekt för din hemmabyggda vinkällare eller andra typer av kylrum. Temperaturområde grader och. Grundkravet rörande kylrum i mobilt slakteri är att kylrum ska finnas med sådan kylkapacitet att köttets kärntemperatur kan hållas vid föreskrivna temperaturer.


Kondensvatten från kylaggregat ska avledas utan risk för att köttet förorenas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg