torsdag 18 maj 2017

Svartmögel vind

Vi har samlat ihop en del från våra läsare och kunders sida inkomna frågor om problem med mögel på vind. Statistik visar att det idag är lika vanligt med mögel på vind som det är i krypgrund. En mögelsanering kan göras i både krypgrund och vind. Behov av en mögelsanering uppkommer ofta efter för mycket fukt genom fuktskada eller inträngande fukt från uteluft.


Hej, Idag gick jag upp på vinden och såg detta :eek:. Svartmögel på vind verkligen farligt?

Frågor om mögel på vinrh:lfs-web. Kontrollerad ventilation på vind som löser fukt och mögel! Sanering av mögel i krypgrund och på vind. Har du en fuktig vind kan fukten sätta sig i trä och isolering, vilket i sin tur kan orsaka mögel och röta. Skadorna brukar främst drabba yttertakets insida och takbjälkarna.


Har du redan mögel - eller fuktskador måste du ta reda på varifrån de kommer. Hör av dig till oss om du misstänker fuktproblem på din vind. Med tiden kan hela insidan på taket bli sotsvart.

Oftast är det inte taket som är orsaken till att mögel får fäste på vinden, oftast beror möglet på att det är en felaktig ventilation i boendeytan som gör att . Enkelt och lättfattligt om hur en vind fungerar, hur problem uppstår och vad man kan göra. Allt oftare har vi talat om mögelhus och det i en så negativ bemärkelse att mögel alltid förknippas med svåra rötskador, dålig lukt och direkta hälsorisker. Avfuktningsteknik Stockholm AB arbetar med avfuktning, mögelsanering.


Både mögel och andra svampar, till exempel blånadssvampar, bryter nämligen inte själva ner trä eller andra organiska material. Har Ni fukt, lukt eller mögelproblem i er krypgrund eller vind ? Ring oss och boka ett kostnadsfritt besök där vi kontrollerar Din krypgrund eller vind. Därefter får Du ett förslag på åtgärd och en offert med fast pris.


Det krävs professionell kunskap och erfarenhet inom avfuktning och skadesanering för att kunna sanera mögel på rätt sätt. Vi är specialister på både. Ocab hjälper dig att säkra värdet och funktionen i ditt hus genom att utreda och åtgärda fuktproblem i krypgrund och.


Boverket bör man avlägsna mögelpåväxt innanför yttre . Fukt på vind är ett vanligt problem. Varför uppstår fukt och mögel på vinden och vad kan man göra åt det. AHT erbjuder sanering och förebyggande åtgärder vid. Efter mögelsanering på vind.


Mikrobiell tillväxt eller synliga svampar behöver nödvändigtvis inte artbestämmas. Vi anser att det är bättre åtgärda problemet direkt, med en sanering samt att det är lika viktigt att åtgärda orsaken till uppkomsten.

Fukten måste helt enkelt sänkas till under gränsvärden för mikrobiell tillväxt. I vårt arbete med mögelskador på vindar i Stockholmsområdet stöter vi på mögel på både insidan av yttertak samt takbjälkar. Hej, Vi tänker köpa hus men nu visar det sig att det finns mikrobiell påväxt = mögel på kallvinden. Mäklaren tycker det är ingenting att bry sig om och vi ska underteckna kontraktet. Mögel - tillväxt på vind.


Vi vill att det saneras och ny mögelbildning förebyggs. Visst måste man kunna dra av kostnaderna från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg