torsdag 25 maj 2017

Ventilationsdetaljer

Ventilationsdetaljer till låga priser! Köp detaljer till ventilationen tryggt och billigt på nätet hos ventilation. Bra ventilationsdetaljer till huset. Muff för skarvning av ventilationsdetaljer.


Tillverkad i förzinkad stålplåt Z275. Godkänd i täthetsklass C och D.

Köp ventilationsdetaljer så som ventilationsböjar, nipplar, reduktioner och ljuddämpare. Riktigt lågt pris på ventilationsdetaljer hos Skorstensbutiken. EKOVENT AB är idag ett av Sveriges ledande företag inom branschen med över års erfarenhet. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 10miljoner. Kontaktuppgifter till AB E. Lindab har allt du behöver för att ge ditt hus frisk luft. Telefon, Användare, Operatör, Typ, Oformaterat telefonnummer.

Cirkulära ventilationsdetaljer Lindabs premiummärke för cirkulära ventilationsdetaljer är Safe-systemet. Detta är utrustat med en dubbel EPDM- tätningslist i slutet av ventilationsdetaljerna, säkrad av ett metallband vid tillverkningen. Tätningen är en avgörande detalj eftersom den möjliggör mycket täta system och därmed . Därför flyttas all tillverkning av rektangulära kanaler och försäljning till Lilla Marieholmsgatan 15. Vi har även ett stort komplett sortiment av ventilationsdetaljer med tillbehör. För att öka kapacitet och flexibilitet har man nyligen investerat i en ny, komplett presslinje från APT.


There are no stories available. Dessa ventilationsskarvar säljs på uppdrag av ett företag. Uppskattningsvis ca 5detaljer. Merparten av detaljerna har ej varit monterade. Ett trådlöst övervakningssystem, en ny brandgasstopp och nya designhuvar.


EKO grundades för mer än år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två toppmoderna fabriker är drygt personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter . Hålsåg 105mm i HSS, Bi-Metall.


För håltagning i trä, plast, aluminium, stål, rostfritt stål, mässing, koppar och andra icke stenbaserade material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg