måndag 29 maj 2017

Skorsten nvi 2000

I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. Du bygger lätt en bra och säker skorsten på minimalt utrymme både rak och i sidled. En beprövad och enklare metod som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten.


Svart, grå och vit är standard. Borstad rostfritt, koppar, mässing och ett 20-tal andra färger ger stora .

Besök din närmaste återförsäljare så berättar dom mer. NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet. I Sverige sker försäljningen genom av skorstenar av Jötul AS. Näldens Värmeindustri AB. Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer.


Stålskorstenen består av moduler som fogas samman via en han- och en hondel vilken sedan säkras med ett låsband. Detta är en beprövad och enkel montering som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten. Vår flexibla skorsten passar garanterat dig och ditt hem.

Skorstenen som passar till alla eldstäder på marknaden. Typ av skorsten : På frågan om skorstenen är typgodkänd svaras JA, NVI. NVI skorstenssystem tillverkar kvalitétsskorsten till alla eldstäder på marknaden. Där typgodkän- nande nummer skall fyllas i, anges rapportnummer från.


EU-deklarationen om överensstämmelse, som visas här nedan. Tack vare den smarta konstruktionen tas förbränningsluften till eldstaden via. Produkttyp: Systemskorsten av metall. Avsedd användning: Skorsten för eldstäder med maximal effekt 1kW. Här är de vanligaste: - 1T Toppansluten halvisolera med övergång . Förr måste skorstenen dras lodrätt uppåt från eldstaden och schakt krävdes för passage genom eventuell övervåning och vind.


Moderbolaget heter Hallströms verkstäder och är helägt av familjen. Kvalité med alla möjligheter. I eldstadsrummet väljer du eventuellt ett svart . Har eldstaden annat mått klarar vi det med en adapter eller så tillverkar vi det som krävs.


NVI :s skorstenssystem kan vinklas och dras i sidled vilket ökar möjligheten att placera kaminen på rätt plats i rummet. Suitable for all fireplaces from simple stoves to large.

Jag ska (om jag bara får bygglov) bygga ut huset och då sätta in en pelletspanna. Med en taklutning på grader så kommer det med en vanlig skorsten behövas typ 4-meter uppstick ovanför taket för att komma över nock, hur snyggt är det? Därav att jag tänkt mig denna typ av skorsten som . Av dessa synes Permeter ligga bäst till i pris, och vad jag kan förstå så kan alla dessa fås med vit färg, och är dessutom tillverkade med rostfritt innerrör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg