måndag 15 maj 2017

Reftele gjuteri

Gjuteri i Refle – Gjutning av produkter i aluminium, pumpindustrin och livsmedelsbranschen. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Vi tillverkar pumpar och reservdelar i aluminium för de flesta branscher. Reftele Gjuteri Ab - företag, adresser, telefonnummer.

Godset används bland annat i livsmedelsmaskiner, verktyg för vakuumformning, dränkpumpar, olje- och gasbrännarhus, fixturkuber till NC-maskiner med mera. Vi vänder oss till kunder inom fordonsindustrin, pumpindustrin och livsmedelsbranschen. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder en komplett lösning, från ritbord till färdig produkt.


Vi har ett välutvecklat nätverk med olika företag som bygger modeller, utför skärande bearbetning och ytbehandling. Bolaget skall bedriva produktion och konsultverksamhet inom gjuteribranschen och därmed förenlig verksamhet. Vi ligger i den sk Gnosjöregionen och kan på detta sätt dra nytta av de fördelar det innebär att finnas i en sån här region. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Sök bland 1miljoner utvalda företag i fler än länder.


Varje dag letar miljoner användare efter B2B-företag som ditt.

Registrera dig kostnadsfritt som användare på Kompass globala företagsdatabas så kommer vi. Vi fick gå bakom kulisserna! MALL FÖR ETT BRA STUDIEBESÖK. Stod för underhållningen. ETERVIRVEL av Matti Kallioinen.


Räddningstjänsten fick rycka ut! Ansvarig Lars Gunnar Sandberg år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Jan Inte förrän vid midnatt hade räddningstjänsten kontroll på branden i Reftele. Kontakt, Gunnar Sandberg.


Det var vid halv nio-tiden på tisdagen som räddningstjänsten fick larm om en brand i ett gjuteri i Reftele. Jan Men ett liv som professionell musiker har aldrig varit aktuellt. Istället blev han gjutare och så småningom vd och delägare i Reftele gjuteri. Jag har varit egenföretagare hela mitt liv.


Det är rätt kul med businessen också, så man får välja. Den musikaliska banan började alltså i Anderstorps musikkår, som . Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Davids kontakter och hitta jobb på liknande företag. David har lagt till jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg