onsdag 10 maj 2017

Mögelborttagningsmedel

Mögelborttagning 5L Självverkande pga. Innehåller ej klor och är luktfri. Synlig omgående effekt, djupverkan och långtidseffekt. Effektivt rengöringsmedel som kan användas på mögel- och algangripna ytor överallt.


Medlet fungerar lika bra inomhus som utomhus och kan användas på så skiftande material som trä, sten, putsade ytor, markisväv, trädgårdsmöbler och tryckimpregnerade ytor.

Vi har fått små mögelfläckar (antar jag) i badrummet i klinkerfogarna vid duschen. Hur gör jag för att få bukt med dessa? Jag har provat vanliga rengöringsmedel som VIM etc men inget biter.


Någon som vet något knep? Jun Under fyra års tid har Folksam testat mögeltvättmedel för träfasader. Resultatet är att vanligt diskmedel fungerar lika bra som dyra specialmedel.


Att ta bort svartmögel behöver inte vara komplicerat, och med den här enkla guiden så kan du snart vara av med den!

Shine Duschrent avlägsnar svartmögel och fördröjer eventuell återväxt. För effektiv mögelborttagning kan du även blanda i lite vinäger i väteperoxiden under städningen. Väteperoxid är en effektiv mögeldödare eftersom den har inslag av antibakteriellt, antivirus och antisvamp.


Det är mycket säkrare att använda än klorin eftersom det inte producerar giftiga rester eller giftiga ångor som skadar . Gnugga in mögelborttagningsmedel och skrubba sedan försiktigt bort det med en tandborste. Låt mögelfläcken torka i solen, eller förtvätta den – det här beror återigen på vilken sorts tyg du har att göra med. Solljus är toppen för att ta . Alla strukturer eller husgeråd som utsätts för fukt eller under vatten kommer att utveckla mögel. Om mögel är tillåtet att leva det kan producera och distribuera allergener , irriterande och giftiga ämnen i hela byggnaden.


Det finns många mögel dödande produkter , men det är viktigt att komma ihåg att om källan till fukt som . Mögel är en svart , brun eller grön svamp som trivs i fuktig , mörk och fuktiga platser. Där det finns mögel , det finns oftast mögel. Både och mögel kan orsaka hälsoproblem samt spridas till andra områden i ditt hem.


Starka kemikalier är vanligtvis den första omgången av försvar för villaägare som försöker befria sitt hem . Saddle Clinic Mould Remover är ett mögelborttagningsmedel speciellt framtaget för sadlar, träns och andra läderprodukter som används inom hästsport.

Förpackningsinformation . Jul Jag har blivit farmor och för en stund sedan ringde min son och berättade att de köpt en begagnad barnvagn. När de kom hem upptäckte de att det var svartmögel på insidan av suffletten och även i vagnen. Den har enligt säljaren stått i en källare.


Mögel-Fri är effektivt mot mögel, blånad och lukt och fungerar på alla ytor inomhus ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg