tisdag 23 maj 2017

Fuktgivare golv

FÖR FLER PRODUKTER BESÖK AKTUELL LEVERANTÖR HÄR. CF-DS-fuktgivaren används i system för upp- värmning och kylning av golv för skydd mot kondensansamling. CF-DS spänns fast på försörjningsröret och ansluts till ingången för globalt vänteläge på.


CF-DS mäter relativ luftfuktighet jämfört med rörets temperatur. Leverans inom till dagar.

Tre kvalitetsinstrument samlade i en praktisk väska. Perfekt för fuktbesiktning och lokalisering av fuktskador i byggmaterial, badrum, källare, torpargrunder, betonggolv, väggar och golv. Minimätare för fukt och temperatur. RBK-godkänd för uttaget prov och borrhålsmätning.


Fuktskador i golv är mycket vanligt i hus från 60-, 70- och 80- talet som har källare eller platta på mark. Betongplattorna gjordes under den tiden oftast utan någon underliggande isolering eller luftspärr. Det gör att stora mängder fukt i form av ånga kan ta sig igenom betongplattan och skada den .

Fuktindikatorn Screedry visar när en golvavjämningsmassa är torr och kan förses med ytbeläggning. De fuktgivare som finns på marknaden idag sägs mäta RF vid 20ºC med stor noggrannhet och är kalibrerade vid den. För att få tillförlitliga mätvärden krävs en . Kompatibel med VW Golf 7. Original vindruta med matchande innerbackspegel fäste behöver man komplettera me säljes separat. Notering: Nödvändiga tillbehör som man behöver . Apparatskåp försedd med säkringar och jordfelsbrytare samt termostat EB-Therm 8med styrning via temp- och fuktgivare. Potentialfri larmkontakt.


Styrning skall ske via termostat typ Ebeco EB-Therm 8eller likvärdig, med reglerande givare infälld i golv inom respektive badrum. Termostaten ska placeras i . Takgivare, fuktgivare för tak. Att fuktsensorn kan skicka data till den handhållna skanner innebär också att den kan läsas av utan att man behöver göra ingrepp i konstruktionen, till exempel genom att bryta upp väggar eller golv. Alla fuktskador i en byggnad fångas dock inte upp av de gäng- se kännetecknen.


Därför har läkare i sam- arbete med byggnadsfysiker. Riktad emissionsmätning mot golv. Ganska ofta vid utredningar av SBS och fuktskador i byggnader utpekas golvet som källa till förhöjda emissioner.

Detta tillbehör passar till. Fuktgivare benämns som BMi manualen. Begränsa relativ luftfuktighetsnivå (RH) i värmedrift. OmmenyinställningBegränsaRH ärvaldsåpåverkas anläggningen genom.


This Pin was discovered by Nordtec Instrument. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg