onsdag 25 oktober 2017

Ankarsrum kamin

Ankarsrum är en klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi. Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Inte minst viktigt är den en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå.


Sveriges största sortiment av reservdelar till vedspisar Här hittar du brännjärn, roster, cisternjärn och övriga reservdelar. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Du får en mysig och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på.

Den är även en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå. Skötsel- och Monteringsanvisning. När du tar emot godset är det viktigt att du noggrant kontrollerar så att godset inte är transportskadat. Anmäl omedelbart skador till fraktbolaget. Då utnyttjar du kamin och ved maximalt och.


Ej funktionstesta ingen funktionsgaranti lämnas. Har du något liknande att . Liten bit borta vid sidan av luckan.

Gör en kostnadsfri värdering! Välkommen till Kaminhuset i Nälden. Vi säljer kaminer och tillbehör från flera kända varumärken.


Passa på nu och investera i en kvalitativ kamin från vårt breda sortiment! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vedspis Kamin - företag, adresser, telefonnummer.


Dekorativa reliefmönster. Märkt i gjutningen med Viking, nr samt Ankarsrum. Höjd 15 diameter cm. Bruks och åldersrelaterat slitage främst i form av rostangrepp. Sven hela sitt innehav i Norrahammar och ägnade sig helt åt Ankarsrum.


Bland gjuteriets välkända produkter märks Viking, som på många håll var synonymt med ordet kamin , och man startade tillverkning av gassvetsade radiatorer år . Lägg också märke till en stora glasluckan som skänker trivsel i köket. Linoljefärg, fönsterbeslag, blåst glas, tapeter, gjutjärnsventiler, kalkfärg, fårskinn, slamfärg. Husqvarna 1är äldre än 155 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg