fredag 20 oktober 2017

Strypventil

Vill du få tillgång till hela artikeln? Avstängningsanordningar, -apparater och -kranar, omkopplingsarmaturer och ventiler som utgör maskin- och fordonsdelar, speciellt för hydrauliska och pneumatiska drivmedel och medier, speciellt tillopps- och cirkulationsprecisionsmanometrar, flödesventiler, prioritetsventiler, växelventiler, sätes- och slidventiler, . Inställningen sker med ett handtag som sätts på ventilspindeln. Då handtaget är borttaget kan ventilens inställning inte ändras, men en pil på ventilspindeln visar inställt värde.


Handtaget medföljer inte ventilen.

Men om det tar längre tid för att fylla en balja, så blir antagligen hyresgästerna missnöjda, och det är väl inte eftersträvansvärt (h)eller. Allt om pumpar, ventiler och styrning av pumpsystem. Ventil som påverkar trycket och därmed temperaturen på ett medium.


Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Vi erbjuder ett stort sortiment av Ventiler. Ventilen är av ”poppet” type, montage i kavitet och justerbar.


Strypventil för justering av flöde med eller utan inbyggt backventil. STK strypventil Rmax arbetstryck MPa, max arbetstemperatur 120°C Returventil En högklassig returventil som är idealisk för värme-, kyl- och tappvattenanläggningar.

Användningsområde: Värme- och kylanläggningar . Ett av mina element ser annorlunda ut än övriga och på det är jag osäker på om det här är strypventilen. Närbilden är tagen underifrån och. För reglering av luftflödet.


Regleringen sker genom att vrida manometern. Monteras direkt på pistolens luftintag. STK, max arbetstryck MPa, max arbetstemperatur 120°C Läs mer. Dimensionsområde, DN - 200.


Artikelnummer, Husmaterial, DN, Temperatur (°C), Avs. Välbeprövad mekanisk laddtrycksstyrning. En helt mekaniskt, mycket pålitlig och exakt laddtrycksstyrning som passar av alla turbobilar med små modifikationer. Uponor Grenrör med strypventil för Uponor. Push används då två slingor ansluts till enheten.


Returdelen är försedd med strypventil på en av anslutningarna för golvvärmesling-. Logga in för lagerstatus och prisinformation eller klicka här för att skapa konto. Sanakirja sisältää kieltä mm.

Använd vår produktkatalog för att få en första inblick i vårt omfattande produktutbud. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Från våra modulära system till den enskilda produkten - ett musklick ger dig all nödvändig information om material, mått, produkt, egenskaper och funktioner.


Genom att bläddra bland listade produkter, egenskaper, videos, dokumentation . Böjningar: strypventil , strypventilen. Konstruktion Ledningsmonterad strypventil för reglering av oljeflöde. Med ökat antal varv från stängt läge erhålls fullt flöde på sista varvet,låsning av inställt flöde sker med stoppskruv.


Högtrycksapplkikationer . Swedish-English translation for strypventil and example sentences from technical documents.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg