fredag 20 oktober 2017

Stege till skorsten

Om fallhöjden är högre än meter från arbetsstället till underliggande plan som hindrar fortsatt fall bör uppstigningsanordningen förses med skydd mot fall. Stege fallhöjd under 4m . Välkommen till vår avdelning för Skorstensprodukter. Vi vet att välja rätt produkt för din skorsten kan vara en djungel. För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator.


Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslag på rätt lösning till lägsta pris. För övriga frågor kontakta gärna . Uppskattad fasadhöjd dvs. De flesta produkter (ej aluminium) finns att får i grundförande dvs. Vad önskar du får pris på? Under ”tillbehör” hos respektive stege finner du det . För att klara kraven från Boverket krävs det att stegen är fastsatt i undertaket.


Den skall vara infäst åtminstone längst upp och längst ner. Detta för att inte sotarens stege ska glida av takfoten. Din eldstad och skorsten måste sotas och kontrolleras för att få användas och för att minimera risken för sotbrand. Varje hus tillhör ett sotningsdistrikt i. För att i ett tidigt skede upptäcka fel som kan leda till brand ska eldstäder och skorstenar i hela sin längd kontrolleras ur brandskyddssynpunkt.


Kontrollen omfattar även tak. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa detta t. Stag kan funka som glidskydd om dessa monteras på ett säkert sätt.


Takstege med häng över nock kan förbättras med en tyngd . Säkerhet på tak”, en sammanställning av. Ryggskydd avslutas m. Avstånd från uppstigningsställe till skorsten mer än m. Låt SkorstensFolket göra ditt tak till en säker arbetsplats. Tak kan vara farliga som arbetsplats. Det är viktigt att man följer de regler för skorsten som gäller.


Därför erbjuder SkorstensFolket Sverige montering av takstegar och andra taksäkerhetsprodukter för att göra taken säkrare. Många arbetsplatsolyckor . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg