onsdag 18 oktober 2017

Hho iekārtas

Pirms ķeramies pie iekārtas uzstādīšanas, man drošības labad tiek paskaidrots, ka brīnumi notiek vien filmās par Hariju Potteru. Benzīna dzinējam degvielas ekonomija visticamāk svārstīsies procentu robežās. Līdzīgi tas notiek arī ar dīzeļdzinējiem.


Arī šajā gadījumā ekonomija visticamāk īpaši . Braucu ar: turbo bamsli zem haubes. HHO iekārtas (ūdeņraža ģenerātros) pilns komplekts.

HHO ģeneratora priekšrocības: Degvielas ekonomija Jūsu mašīnā līdz. Ietaupījums būs jūtams visos braukšanas režīmos gan pilsētā, gan uz šosejas. Vienkārši iedomājieties, cik Jūs ietaupīsiet gada laikā!


Palielina Jūsu dzinēja jaudu un pagarina darbspēju. Jo vairāk degvielas automobilis sadedzina, jo ātrāk . Starp citu, tieši “Drive H2O” ūdeņraža ģeneratori ir vienīgie pasaulē, kas ieguvuši starptautisku . Kautkā baigi vilnoši un salīdzinoši lēti un ar mazu pārbūvi iespējama jaudas palielināšana un ekonomija līdz pat ! Gribētu zināt vai kādam ir kāda pieredze aršo verķi . Drive-H2O ir pasaulē labi pazīstams Rumānijas uzņēmums ar ražotnēm Grieķijā un ASV, kas piedāvā nano tehnoloģiju HHO (ūdeņraža ģenerators) iekārtas jebkuram iekšdedzes dzinējam.

Drive-H2O ir pasaulē labi pazīstams Rumānijas uzņēmums ar ražotnēm Grieķijā un ASV, kas piedāvā nano tehnoloģiju HHO (ūdeņraža ģenerators) iekārtas jebkuram iekšdedzes dzinējam. Piedāvajam iegādāties HHO ūdeņraža komplektus visu veidu transportlīdzekļiem, kas ļaus Jums ietaupīt vidēji līdz no Jūsu degvielas izmaksām. DESTILĒTS ūdens HHO sistēmām 1l. Tādējādi sagatavota sistēma tika pieslēgta . VITRUM Group ar savu produkciju popularizē Latvijas vārdu ārvalstīs.


Kompānija izstādē prezentēja jaunas ātrās ēdināšanas (fast-food) aprīkojumu, tai skaitā . Brauna gāzi( HHO ), to sadedzinot ģeneratorā, tiek iegūta nepieciešamā enerģija. Elektrolīzes process tiek. PIRKTĀKĀ prece kategorijālifo metode LĪZINGS. Kokybiška rėmų tiesinimo ir remonto įranga.


Sprendimai autoservisams su puikiu kainos ir kokybės santykiu. Datortehnikas interneta veikalā. Tāpēc, viens no RCK stratēģijas attīstības uzdevumiem ir modernizēt būvmateriālu īpašību pārbaudes laboratoriju, paplašinot telpas, iegādājoties jaunas, mūsdienu prasībām atbilstošas iekārtas un papildus aprīkojumu, kā arī papildinot jau esošo IT bāzi ar attiecīgu datortehniku, lai varētu efektīvāk apmācīt.


Autogāze benzingāzes, dizelgāzes, HHO , H2O iekārtas uzstādīšna un apkope, ka arī tekošais autotransporta remonts un apkope.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg