tisdag 24 oktober 2017

Gasspeis

Om litt under tre år vil det bli forbudt å fyre med olje og parafin i norske hjem. Har du en gasspeis hjemme, kan du likevel ta det med ro. Ingen myndigheter forlanger at du skal kaste den ut. Varmefag har Norges største utvalg av gasspeiser.


Se pris på gasspeisen som passer til ditt hjem. En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i.

De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. Her får du tips og råd om gasspei. Kompakt og virkningsfull gasspeis med stort peisbål. Godkjent for kontinuerlig drift. Gir kW og har markedets høyeste virkningsgrad.


Gasspeis er praktisk, fleksibelt og gir unike muligheter for flott design - enten du bor i leilighet eller hus. Den krever minimalt med vedlikehold og kan enkelt kontrolleres med fjernkontroll eller app. Leveres med trinnbrenner.


Bakplate i sort eller speil.

Vedkubber, Carerra-stein eller grå stein. Gasspeiser Standard Gasspeis er for deg som gjerne vil ha peis i stua, men som vil slippe mange av de praktiske ulempene ved en vanlig vedovn. Hvordan velge riktig peis til din bolig? Det er mange ting å tenke på når du først har bestemt deg for å oppføre peis i boligen, eller hvis det er på tide å skifte ut den gamle.


VSgass Gasspeis eller vedpeis? Ikke alltid så lett å velge. For det første må man ta stilling til om man ønsker tradisjonell vedpeis, . RPV tilbyr den årlige kontrollen du er pålagt og vår kompetanse gjør at du kan føle deg trygg på at alt er i orden med peis og tilleggsutstyr.


Med gasspeis får du både lun og god oppvarming og hygge. Du kan velge blant mange modeller - alt fra moderne til nostalgisk design. Du oppnår ikke bare peiskos, men varmer opp boligen på kalde dager. For forbrenningssystemer som bruker gass stilles det ekstra strenge krav til sikkerhet.


Gasslekkasjer kan medføre alvorlige forgiftninger, brannfare eller eksplosjoner, og bør derfor unngås for enhver pris. Gasspeis er en peis der bålet utgjøres av kubber i fiber som ikke brenner opp, og der flammene vanligvis er brennende propangass. Gasspeiser fungerer som oppvarmingskilde og kan dekke en betydelig del av en boligs varmebehov. Peisen har god varmeeffekt, kan termostatstyres og tidsinnstilles, . Vi flyttet inn i nåværende hus for to år siden og bygde sporenstreks peisen om til gasspeis.


Riktignok enklere her som gassen leveres i rør, men likevel.

Enkelt og greit og veldig greit å slippe sot og tømming av aske og feiing av pipe. Og så er det jo ingen tvil om at gasspeis er uendelig mye mer miljøvennlig, da! Hvorfor i all verden mase med denne veden, som man må bære og rydde opp aske etter, når man kan sitte i sofaen og tenne på peisen med fjernkontroll? Så går de og kjøper gasspeis. Vi gjør oppmerksomme på at alle våre gasspeiser fra Faber er godkjente for BIO-gass og er dermed lovlige til bruk i nye bygg etter lovverk gjeldende FOM 01.


Viser 1–av resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til . Klikk her for mer bilder og informasjon. Dovrepeisen er verdens eldste peisprodusent!


Dovre har utviklet en gassteknologi som i tillegg til å være sikker, gir et svært realistisk flammespill. En peis med fem valgmuligheter. Brennkammeret består av realistiske kubber i fiber. Terrassevarmer og gasspeis. En terrassevarmer fra Sunwind forlenger hagefesten.


Gassfaklene er også populære på barer og restauranter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg