måndag 30 oktober 2017

Ivt fläktkonvektor

I exempelvis tvättstugan gör den underverk genom att både värma samt sätta luften i cirkulation. Kan även användas för att avge kyla i en så kallad frikylelösning, där kollektorvätskan i en bergvärmeinstallation avger. Fläktkonvektor för värme. Källare eller större utrymmen kan värmas mycket effektivt med en fläktkonvektor.


Värmen sprids med en i fläktkonvektorn inbyggd fläkt och därmed slipper man dra rör till flera element i exempelvis en källare.

Om man byter ut sin oljepanna i källaren mot en bergvärmepump, så kan källaren bli. Vi säljer fläktkonvektorer som ger effektivare värme och bättre spridning samt får ut mer av din vattenburna värme. Läs mer om våra olika fläktelement.


För dig som behöver extra värme! Ett komplett sortiment av fläktkonvektorer. Effektiv fläktkonvektor som hjälper till att sprida värmen i ditt hem.


Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara. Passar bra i större miljöer med .

Vi har en något udda uppvärmning, där bergvärmen är en ivt greenline Csom är direktkopplad mot en carrier fläktkonvektor. Konvektorelement eller golvvärme? Vad behöver jag komplettera med för. Har letat runt efter en fläktkonvektor som ska ha en effekt på ca 7-8kW kyleffekt, ska utnyttja kylan från borrhålet.


Aircoil gör fina fläktkonvektorer , finns på rinkabyror. Stilig och lågmäld fläktkonvektor i kassettutförande för infällnad i undertak. DIVA- 4T är för rörssystem för värme och kyla. Lösningen ger en snygg effektiv och komfortabel fläktkonvektorlösning för värme och kyla. Finns både med AC fläkt ( modell EV) och med energisnål EC fläkt (modell DIVA-I).


Möjlighet att ansluta tilluft . Röranslutning till fläktkonvektorer , olje- eller elpanna. IVT Viking är vinterutrustad och anpassad till svenskt klimat. Först vid cirka -grader stannar värmepumpen och det befintliga värmesystemet tar . Passiv kyla, frikyla eller naturkyla (kärt barn har många namn) är tex om du har bergvärme så kan den kompletteras med en fläktkonvektor som kopplas till borrhålet. Driftskostnaden är nästan obefintlig, vilket gör att kylan kan vara . Rent tekniskt bygger principen på att den kalla köldbärarvätskan i energisystemet pumpas runt och genom en fläktkonvektor sprids kylan i ditt hus.


Anders är Produktchef och har även koll på alla siffror med mer än års erfarenhet av IVT Värmepumpar.

På vår utställning, ett IVT -center, kan vi visa ett flertal produkter. Daikin - Alla typer av värmepumpar, fläktkonvektorer etc. Bosch Thermoteknik, Europas största värmepumpsleverantör med varumärkena Bosch och IVT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg