måndag 30 oktober 2017

Vedspis med glaslucka

Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel! Vedspisen är förbättrad genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor. Den sammanlagda vikten har därför ökat från till 1kg vilket gör att järnspisen avger strålningsvärme under en längre tid. Spisen finns i två utförande.


I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar.

Kanske är det därför som man känner ett större lugn när temperaturen sakta stiger och man känner den bekanta doften av eldad ved sticka i näsborrarna. Här hittar du ett brett urval av klassiska vedspisar som Smålandsspisen, Idun och Barnspisen tillsammans med Viking som har en lite modernare design. En vedspis gör dig oberoende av el och du kan i alla lägen laga din mat och värma din bostad. Vi har vedeldade köksspisar från den lilla enkla nostalgiska till moderna med glaslucka och keramikhäll.


Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn med täljstenstak och stor eldstad för snabb och trivsam matlagning. Den effektiva och miljöanpassade. Westbo Standard Glaslucka.


Ytterligare ett nytt utseende finns att välja i mellan på denna modell.

Vi kallar den Husqvarna No 26. Tilluftsanslutning är nu möjlig på alla modeller. Ben till spis är tillval. Lohberger LC Rustical.


Man kan även med vår sockel individuellt välja sidobeklädnad allt från strukturputs till kakel. Har man bänkskivor i granit i köket k. Alla äldre spisar är helrenoverade med. Attityd 1är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring – en oslagbar kombination. Kassetter och insatser för öppen spis.


En vanlig öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som den producerar - det finns till och med risk för att huset blir kallare. Genom att installera kassetter och. En vedspis för dig som vill ha en stor eldstad men har begränsat med plats. Wamsler K150S har hög funktionalitet, stora fibertätade öppningar och luftspringor för kylning av frontplåten.


Contura imed glaslucka. Dess välutvecklade förbränningsteknik gör den till en av Wamslers miljövänliga storsäljare. Dovre CB3T är en mellanstor gjutjärnskamin med extra stor glaslucka som ger en eldupplevelse utöver det vanliga. Vad ska man ersätta denna med ?

Detta är hos mina föräldrar. Hade jag ägt huset hade det åkt in en kökspanna här. Men mina föräldrar vill nog. Köpte en vedspis och fick mycket bra bemötande och service. Peter som jag kom i kontakt med , såg till att jag också fick allt tillbehör för en snygg och enkel installering.


Bra feedback när jag beställde min westbo med glaslucka. Kaminen var fantastiskt fint. Vi funderar på att passa på och även köpa en helt ny, modern vedspis , eftersom moderna spisar inte behöver fyllas på lika ofta, håller värmen bättre, förmodligen ger högre effekt och har en hög trivselfaktor med glaslucka , där man ser elden brinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg