torsdag 19 oktober 2017

Fritt hängande braskamin

Focus eldstäder är unika i sitt utförande och med en design som inte lämnar någon oberörd. Det är väldigt snyggt också. DIS är sveriges agent för det frihängande öppna spisarna ifrån Frankrike, det finns flera olika modeller och vi kan hjälpa er. Genom att hänga spisarna från taket, genom att låta dem rotera och följa oss varhelst vi väljer att vara, genom att låta dem springa ut ur väggarna, genom att se dem som levande skulpturer, har vi etablerat elden som ett fokus i vårt dagliga liv.


Med stolthet kan vi berätta att DIS är Sveriges agent för den franska . Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier.

Låt dig inspireras av värmande braskaminer i höstrusket. Alla är vackra, en del tidlösa och några är. Frihängande, väggmonterade eller fristående. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.


Vi kan brasvärme och kaminer. Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och har ett brett utbud av både öppna spisar och braskaminer. En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet.


BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad?

Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Det finns ju en variant som hänger ner från taket som man kan snurra 3grader, de satte in en sådan i något Room Service tror jag, vet inte namn på den dock.


Sen finns en vridbar ( dock ej 3) på Contura - Svensk design som värmer - Braskaminer , täljstenskaminer, kakelkaminer, murspisar. Oavsett om du vill visa upp dina vackra kläder eller utnyttja oanvända utrymmen är den här guiden för dig. I enkla steg lär du dig hur du skapar denna smarta och billiga garderobslösning.


Vill du ha flera tips på vad du kan göra med en gardinstång? I en sådan här kamin så dras röken ut genom rör som går under kaminen och sen ut i väggen och taket. En designad braskamin kostar givetvis mer än en vanlig braskamin men om du vill ha något unikt som drar blickarna till sig och får dina vänner att avundas dig så är det en design kamin som du skall lägga pengarna på.


Alla har dock inte möjligheten att installera en öppen spis eller braskamin. Här tittar vi närmare på tio modeller utan skorsten som alstrar viss trivselvärme. Spisarna placeras antingen fristående, hängande eller lutade mot en vägg.


Precis som övriga modeller i guiden så ska den vara fri från rök och sot. Konstruktion hängande värmeväxlarbatteri - Varmepumpsforum. När det gäller utseendet väljer många moderna, runda former och mjuka linjer på sina braskaminer - även om man också kan få en klassisk modell som ser ut som mormors järnspis eller en futuristisk hängande droppe. De flesta nya kaminer har mycket glas så att elden kan ses från flera håll. Varför ska en braskamin stå på golvet?


Ergofocus är en frihängande kamin som går att rotera 360°, detta är. Gyrofocus takhängd kamin med prisvinnande design.

Guggenheim-museet i New York och Moderna Museet i Stockholm. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara . Fritt hängande eldstad som dessutom är vridbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg