tisdag 24 oktober 2017

Våt och torrdammsugare test

Vilken är egentligen bäst? Milwaukee AS 3ELCP - Vi på Test. Ska man däremot suga slipdamm och spån är det bäst att använda en påse som kan sättas in i behållaren.


Det ger bekväm tömning av det ” förpackade” skräpet. Behållarna tillverkas i plast och i metall. En grovdammsugare är ett måste när man ska suga upp grövre partiklar så som t.

Om du försöker göra detta med en vanlig dammsugare så finns alltid risken att dammsugaren går i sönder eller att andra allvarliga olyckor inträffar. Nilfisk Multi T VSC INOX. Det är relativt stor skillnad på hur bra grovdammsugare klarar högar med stora spån och våta ytor. Har du en gång förstört din vanliga dammsugare med puts från ett borrat hål i . Jämför priser och läs recensioner på Dammsugare. Välkommen till PriceRunner!


Hjälper dig när du ska dammsuga torra och våta golv. Medföljande tillbehör: teleskoprör, m slang, filter, dammsugarpåse, matt-, våt och elementmunstycke samt möbelborste. Suger vatten, slipdamm, jord m.

Med enorm kraft och stadig design är den inte bara lättmanövrerad utan också en god hjälpreda i verkstaden. Dammsug på torra likaväl som våta ytor eller använd blåsfunktionen – den här grovdammsugaren klarar det mesta. GWD 3är en serie professionella våt- och torrdammsugare för lättare rengöringsuppgifter samt upptagning av vätska.


Grovdammsugare med blåsfunktion och 15-liters kapacitet. En kompakt och användarvänlig design underlättar arbetet. Våt -, torrdammsugare - Hantverkarens bästa vän - Kompakt, ergonomisk och kraftfull. Att få testa en grovdammsugare kom helt rätt i tiden när vi stod mitt en renovering av lägenheten! Förväntningar Hjälpa oss att få.


Maskinen har bra sugkraft med både våt- och torrdammsugning. Då ska jag testa att köra bl. Du köper Dammsugare hos Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


DAMMSUGARE FEIN DUSTER L. Eftersom filtret klarar av både torr och våt smuts behöver du inte byta filter . Ger smutsen en match: Kärchers flerfunktionsdammsugare är perfekt för garage, verksta bilen mm. En vanlig dammsugare kan inte tävla med vår grovdammsugare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg