måndag 16 oktober 2017

Kroppsolja bäst i test

Vilken kroppsolja är egentligen bäst ? Vi på ToppHälsa har testat olika oljor – och listar här våra absoluta favoriter! Ja, vi guidar dig i kroppsolje-djungeln. Med andra ord är det hög tid att göra ett stort test för att hitta de allra bästa alternativen! För att göra det tog vi hjälp av en testpanel redo för återfuktning de luxe!


Vi utrustade dem med mängder av kroppsoljor och uppdraget att använda dem under ett antal veckor för att undersöka dess effekt.

En härlig kroppsolja sätter guldkant på mammalivet och gör din hud mjuk, len och smidig. Under vinterhalvåret behöver huden en bra fuktbalans så att den inte krackelerar, kliar och stramar. Vi har testat tre kroppsoljor som återfuktar samtidigt som huden blir len och mjuk - lagom till vårplaggen åker på!


Oljor är bra för huden, men se upp med oljor som har blivit stående i badrumsskåpet för länge. Då kan oljan ha härsknat säger Anne Wetter, hudläkare på Diagnostiskt centrum. Bäst för ansiktet är att välja en olja med fleromättade fettsyror.


Torra oljor är lite lättare i konsistensen . Oljan funkar både som kroppsolja , och att ha i badet och håret.

Går snabbt och enkelt in i huden, du kan ta på dig kläderna på en gång. Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Bland de bästa som finns.


Jag använder allra helst en vegetabilisk olja till kroppen och gärna en som är…. Dr Hauschka Body Oil Ros – bäst i test ! Tjock, härlig olja som tas upp snabbt av huden. Ganska stark, men god doft.


Snäll, irriterar inte ens känslig hud. Har en bra och långvarig effekt mot torr hud. Vårt svenska ekologiska märke är verkligen älskat av många här i Sverige.


Man blir lyxigt len och mjuk. Idag tänkte jag lyfta fram några av deras ljuuuvliga kroppsoljor. MARIA ÅKERBERG ( f.d. Dermanord) har ett brett utbud av kroppsoljor.


Ni har dem alla på bilden ovan uppradade. Idag hade jag tänkt att lyfta fram några riktiga power oljor ur . Få bra tips på hur du väljer rätt kroppsolja , hur du använder den på bästa sätt och var du kan hitta billiga och bra kroppsoljor. Häll ett par droppar med kroppsolja i badet för en återfuktande och lenare effekt över hela kroppen.


Med kroppsoljor ersätter du din vanliga kroppslotion eller kompletterar den efter behov.

Rosenseriens kroppsolja innehåller en mängd naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Det är inte konstigt att oljan har vunnit ” bäst -i -test ” tre gånger. Amelia, Tara och Plaza ). Den ska verka tonande, men jag har inte använt den tillräckligt mycket för att kunna säga om den är det. Däremot är den väldigt skön och mjukgör bra. Den innehåller bland annat macadamia- och mandelolja.


Jag kommer använda den efter torrborstning i vår. Exklusiv ansikts- och kroppsolja med havtorn, absorberas snabbt och lämnar huden sammatslen och väldoftande. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror.


Speciellt bra för torr hud och även som intimolja. Appliceras med fördel på något fuktad hud. Vårda huden med en närande och energigivande kroppsolja och låt samtidigt solbrännan sitta lite längre.


Jag listar fem favoriter som vårdar din hud och lämnar den mjuk, smidig och full av lyster. Havtorn som har ett innehåll av flera olika omega fetter så som omega - - -och -9. Oljan tas snabbt upp av huden och gör så att den blir mjuk och len igen.


En naturlig hudolja gör sig bäst på lätt fuktad hud då den både absorberas bättre och snabbare när huden är lätt fuktad. Kroppsoljan med havtorn har fått bäst i test i . Om du badar, passa gärna på att hälla en skvätt olja i badvattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg