onsdag 11 oktober 2017

Reparation tvättmaskin göteborg

Hushållsmaskinservice och vitvaruservice i Göteborg. Har du problem med någon utav dina hushållsmaskiner? Inga problem, det löser vi! Vi reparerar alla fabrikat där garantin har . Vi är märkesoberoende, och servar alla fabrikat!


Privatpersoner, hushållsmaskiner.

RUTAVDRAG – på arbetskostnaden. Försäljning, service, reservdelar och tillbehör. Skärtorsdag stänger vi kl 13. Behöver din kyl, frys, tvättmaskin , spis eller diskmaskin service eller repareras? Hör av dig till mig, Sten Bergqvist på telefon eller e-post, så bokar vi in ett besök redan idag.


Vi utför reparationer och service av era hushållsmaskiner hemma på plats hos er. Vi arbetar i hela Göteborgsområdet, främst västra Göteborg. Vi är din fullservicepartner inom värmepumpar, storkök, vitvaror, tvättstugor och kylanläggningar.

Anlita oss för allt från köp till service och reparation. När maskinerna krånglar drabbar det hyresgästerna hårt. Tvättmaskiner , torktumlare, kyl och frys samt spisar och mikrovågsugnar. Vi säljer och reparerar vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och spisar, men även köksredskap och hushållsmaskiner.


Vi har jobbat i mer än 25år i branschen och kan erbjuda begagnade hushållsmaskiner till mycket bra priser. Vi har bland annat kylskåp, frysskåp, tvättmaskiner , diskmaskiner, spisar och torktumlare. Vi köper och säljer hushållsmaskiner och vi utför även reparationer.


Transport kan ordnas inom Göteborg. Registrera dina produkter. Genom att registrera dina Electrolux-produkter kan du boka tid för reparation snabbare och hantera garantierna online.


Där har du även tillgång till bruksanvisningar och får ta del av råd och tips från experter samt specialerbjudanden. Insemo reparerar tvättmaskin , diskmaskin, spis, kylskåp m. Stenungsun Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg. Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter.


För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående. Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt .

På Whirlpool strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen. För att underlätta för oss att hjälpa dig så effektivt som möjligt ber vi dig att ha nedanstående uppgifter tillgängliga när du ringer. När du ringer är det bästa om du kan göra det när du är i närheten av den produkt som behöver service. På jakt efter en hushållsassistent, dammsugare eller tvättmaskin ? Electrolux Home på Backaplan i Göteborg har allt inom kök och vitvaror för ditt hem!


EP-Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Kylskåp och andra vitvaror i Göteborg.


Hos ELON Friggahuset Backaplan i Göteborg hittar du det senaste inom vitvaror. Vi har ett stort utbud av kylskåp, dammsugare, tvättmaskiner och köksapparater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg