torsdag 26 februari 2015

Alfa laval värmeväxlare

Alfa Laval PureBallast is ready for revised G– and the years ahead. Värme och kyla med värmeväxlare , värmesystem. Välj sedan din applikation och starta din resa i Alfa Lavals produktsortiment! Ett tappvarmvattensystem är mycket mer än en värmeväxlare.


Det kombi nerar Alfa Lavals kunskaper om värme växlare med kunskaper om kvalitets material och professionella färdigheter för att erbjuda ett komplett, färdigt varmvattensystem till kunden. Uppbyggd på standardiserade moduler som enkelt kan anpassas efter effekt, temperatur och tillåtna tryckfall.

Styr-och reglerutrustning. Kan kombineras med IQHeat för styrning och övervakning via internet. Val av lämplig värmeväxlare sker efter objektanpassad dimensionering. Separat höj- och sänkbart stativ. Bli först med att betygsätta.


Olika lösningar för värmeöverföring används i de flesta industriella processer. Värmeväxlare överför värme eller kyla från, till exempel, en vätska till en annan, och är av stor betydelse för effektiviteten i hela tillverkningsprocessen. IS- H7tryggt och enkelt med snabb leverans.


Våra värmeväxlare är inte bara utvecklade för att möta dina effektivitets och hygien krav, utan även för en optimal och säker produktion.

Den ryska marknaden är en av företagets viktigaste. Ordern har ett värde på cirka miljoner kronor och bokförs in. Ordern är värd cirka miljoner kronor och är bokad inom affärsenheten Welded Heat Exchangers i Energidivisionen. Alfa Lavals värmeväxlare kommer att användas för att återvinna energi i produktionsprocessen av xylen, vilket är en viktig ingrediens vid tillverkning av . Företaget har även ett stort kontor i Tumba i Botkyrka kommun.


SSAB Oxelösund is the largest Nordic manufacturer of heavy steel plate,with an annual production in the vicinity of 580tonnes. This Swedish company is also a world leader in the specialist field of quenched and tempered steels, and produces well-known . En komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för villor. Enheten är fullisolerad då både ramen och kåpan är isolerade vilket innebär lägre energianvändning. Allt fler gör det med värmeväxlare från Alfa Laval. Civilingenjören Carina Resare är områdeschef för affärsenheten för petrokemi på företaget i Lund.


Installation, service och driftinstruktion. Produktöversikt Mini ECO F1. Kopplingsbox för el och givare, värmekrets. Samtliga ingående komponenter är tillverkade av syrafast stål 1. Vi tar hand om Alfa Lavals försäljning av reservdelar inom VVS och fjärrvärme.


Pump och hydraulik-teknik och över trettio års erfarenhet av VVX -branschen. Svenska värmeväxlare på export till Kina.

Den är utformad och optimerad för bästa möjliga prestanda, lägsta möjliga returtemperatur och lägsta möjliga livscykelkostnad. CBmed integrerade givare, har ett unikt sätt att styra tappvarmvattnet. Världens största solenergiprojekt kommer att få värmeväxlare från svenska Alfa Laval.


De gör det möjligt att öka energileveransen med procent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg