fredag 20 februari 2015

T2 golvvärme felsökning

Hej ,jag har ett värmegolv i badrummer ilagt för ca år sedan. Nu har det plötsligt slutat fungera. Ser helt rätt ut på dispalyen,värmesymbolen. Jag vill bara ha en jämn temperatur inte grader! Tillfälligt bortval av temperatur i Auto- läge.


Grafisk indikering av valt program.

TA är en termostat särskilt konstruerad för golvvärme. Den har följande funktioner. Symboler i teckenfönstret. Inställt värde för golv- eller rumstemperatur, eller felkod. Dec Jag skrev igår om termostater och har fått några följdfrågor som jag tänkte reda ut.


Många tror felaktigt att man måste använda en golvvärmetermostat från samma tillverkare som värmekabeln man använder. En termostats funktion är i grunden mycket enkel. Den mäter temperaturen och om temperaturen är . Jan För att underlätta för våra kunder med värmegolvet T, har Titania tagit fram en instruktionsvideo för att göra rätt inställningar.

Passar de flesta golv och alla solida undergolv. Vid ett even- tuellt fel reparerar vi skadan på kabeln eller erbjuder en ny produkt. TGolvvärmesystem kan installeras under de. Energieffektiv golvvärme för högre komfort, Raychem och T2. Bästa termostaten till bäst pris.


Feb 2-polig huvudströmbrytare för ökad säkerhet Digital timerförsedd termostat för elektrisk golvvärme med stor display och enkla och tydliga funktioner som. Uppgradera äldre golvvärmetermostater och få ett energieffektivare golvvärmesystem! Här är alla tidigare modeller av T- golvvärme - termostater samt de nya Raychem-modeller som de kan ersättas med. Använd redan befintlig givare.


Efter byte, kom ihåg att gå in i nya termostatens meny och ange givarvärde. Report another image Please report the offensive image. T2NRG-Temp enkelt programval - ,rh:. Golvvärmekablar för alla behov och förutsättningar, Raychem och T2.


May Är av märket TVad ska jag göra? Se om ditt reglage har en sådan och tryck på den. Solcellsanläggningar När solljuset blir el! Sänk dina energikostnader.


Värmekabel Vi är certifierade och lämnar års totalgaranti på Tgolvvärme.

Felsökning och reparation av din defekta anläggning utföres av. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. NRG-DM kan användas med all golvvärme från RaycheT2QuickNet ,T2Re T2Red Mat, T2Blue, T2Blue Mat och CERAPRO. Denna modell i familjen av NRG-termostater är . ER Fel golvgivare (1kΩ). ER Kortslutning av golvgivaren.


ER Öppen krets för golvgivaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg