torsdag 5 februari 2015

Ctc elpanna

Ofta kompletterar elpannan din värmeanläggning när värmepumpen, ved- eller pelletspannan inte räcker till för att värma huset och när det är riktigt kallt ute. Eller när väldigt många ska duscha samtidigt. Kraftfulla elpannor med effekt på upp till kW.


När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver. En elpanna kompletterar din värmeanläggning när värmepumpen, ved- eller pelletspannan inte räcker till för att värma huset. Elpanna Fjärrvärme Olja .

En pelletspanna från CTC har en verkningsgrad på över så nästan all energi som används i våra pelletspannor återvinns till värmeenergi för ditt hem. Flexibel inomhusmodul i två höjder med inbyggd värmepumpsstyrning. Den flexibla inomhusmodulen med inbyggd värmepumpsstyrning.


Pekskärmen på tum har tydliga symboler med svensk text som . Bipackningspåse med: - rumsgivare. Konstruerad för att ge ett jämnt och behagligt inomhusklimat oavsett utetemperatur. Kan anslutas till radiatorer, golv- värme och andra lågtemperatur system eller till de flesta alterna- tiva uppvärmningssystem. Värmebaronen Elomin III Cu 200.


Välkommen till PriceRunner!

Jag trodde först att det var. Saknar du någon reservdel kontakta oss. Fri Frakt i hela Sverige. Butik i Falun, Ge omdöme!


Den nya flexibla systemtanken med pekskärm och Energyflex. CTC ECOZENITH I250L ELPANNA. Utförande, genomströmningsberedare. Tillverkarens produktsida, - . Gratis, snabbt och tryggt. Består av en elpanna för vattenburen värme.


Färskt och hygieniskt varmvatten produceras i en liten smidig plattvärmeväxlare med god kapacitet för du. Kretskortet till min gamla styrning av elpannan CTC electronic -gav upp för ett tag sedan. Hur får man tag på en ny styrning?


Pannan har tre elpatroner och en utomhustemperaturgivare. Säker på att det är kretskortet som gett upp? Jag har för mig att det brukar vara ett relä som brukar gå sönder i gamla . Karta och vägbeskrivning.


Furulunds Energiservice AB Auktoriserad CTC -service. Kyrkan: Timmerstomme, boa 4kvadrat, kvadrat 1-glasfönster med innerbågar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg