tisdag 10 februari 2015

Eta flispanna

Med en helautomatisk drift sköter flispannan sotning av konvektionsdel, transport av bränsle, tändning och släckning av eld samt reglering av temperatur. Flispannan kan levereras i olika storlekar, mellan kW till 5kW, beroende på ditt . Med modern teknik skapar ETA enkla och användarvänliga produkter. ETA är Europas ledande tillverkare av biobränslepannor och genomför stora satsningar på produktutveckling.


Ved-, pellets- och flispannorna är helautomatiska och sköter sotning såväl som uraskning på egen hand.

Med 1 säkerhet mot bakbran helautomatisk drift och en effektgrad över är ETA just nu Sveriges mest sålda flispanna. ETA är flispannan för våra svenska förhållanden. Möjlighet att uppgradera matarskruvarna til.


Tänkte skriva lite om min installation av en ETA flispanna 50kwh. Ni får gärna kommentera och kritisera men låt det vara konstruktiv kritik. ETA vedpannor är dyra, men är de bra? ETA sätter en helt ny standard på säker bränsletransport.


Multitalangen för industri, lantbruk och bostadsoffentliga- fastigheter.

Wordpress hemsida av Expediten. Passion för perfektionism. ETA Flispanna till 2kW. Tjena undrar om de är nån som har en ETA flispanna som kan säga om den är bra eller inte funderar på att köpa en men de finns ingen i närheten som har en sån panna dom är tydligen väldigt stora i europa , Deras system.


Skall ha ca m höga väggar på flisbingen så jag räknar med att få i ca m3. Tror detta kommer att bli en bra lösning. Fliseldning och hantering av flis och flisning med flispanna ETA hack från Biovärme - Duration: 6:54.


Sedan en filosofisk fråga, varför har vi Svenskar så svårt att ta med bekvämligheten I kalkylen? Men det är kanske därför de centraleuropeiska . Effektivare, tystare och energisnålare än någonsin! Alla fliseldningsutrustningar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Uppstart av en 50kw ETA flispanna utanför Nykarleby.


Flispannan ersätter en vedpanna och värmer nu upp ett bostadshus samt delar av en ladugård. Räkna med resultat - Biovärme Sverige AB - ETA flispanna. Just nu provas tekniken hos AVL i Haninge, och håller tidsplanen är tanken att Craftengine ska börja säljas nästa år, sannolikt ihop med en speciell panna från österrikiska ETA.


Den gamla befintliga pannan duger inte. Vanliga brännare når inte upp till rätt temperatur.

Du måste vara villig att investera i en . Description, Biovärme Sverige AB säljer, monterar samt utför service på biobränslepannor. Vi jobbar främst med ETA som är en av Europas största tillverkare av biobränslepannor. Vårt samarbete tillåter oss att fokusera på det vi är bäst på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg