måndag 16 februari 2015

Danfoss termostat kylskåp

Termostater till kyl- och frysskåp. Danfoss Appliance Controls utvecklar och producerar termostater till vitvarusektorn och till kommersiell kyla. Produktprogrammet innehåller CFC-fria elektromekaniska termostater för kyl- och frysskåp, såväl kundspecificerade som till standard.


För service av alla typer av kyl- och frysskåpsapplikationer, tillverkar Danfoss ett program av olika servicetermostater. Du kan köpa Danfoss termostater här. Vi säljer almindeligeste service termostater med och utan tillbehör.

Om du är osäker på vilken termostat du kan använda, är du välkommen att kontakta kundservice. Kylskåpstermostat från Danfoss är en väldigt vanlig termostat som sitter i Bland annat många Cylinda kylskåp. Hos Nettoparts lagerför vi ett brett sortiment termostater till ett brett spektrum av kylskåp varumärken. Köp kylskåpstermostater billigt och snabb leverans. Service termostat , Danfoss kyl och frys.


Capillary tube length: 1. Kopplar in en service termostat till ett kylskåp. Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.

De hade utbytes Danfoss - termostat på lager och inte ohemult dyrt heller. Tror det var Electrolux själva som tipsade om dem. Passar kylskåp med automatisk avfrostning. En av dom mest vanligt förekommande termostaterna. De klarar att ersätta de flesta kyl- och frysskåpstermostater, oberoende av fabrikat.


Observera att produkten är i ett externt lager. Reservdelar och tillbehör Kylskåp. Om matvarorna i frysboxen blir dåliga snabbt kan det vara fel på termostaten. Naturlig, elektrisk eller hetgasavfrostning. Koordinerad avfrostning av flera regulatorer.


Pulsning av fläkt när termostat är urkopplad. Rengöringsfunktion för dokumentation av HACCP procedur. Kopplingsschema på baksidan av förpackningen. Carel termostater för kyl- och frysmöbler.


Missa inte kampanjer och erbjudanden: Prenumerera på vårt . KYLSKÅP DANFOSS , 30SEK, 3700 . Fynda Vitvaror bland massor av auktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg