torsdag 12 februari 2015

Heat ved och pellets

Välkommen till Heat Energi! Hos oss kan du hämta pellets i storsäck, småsäck, egna kärl av olika slag eller direkt på släpvagn. Vi levererar direkt hem till dig om du så önskar.


Hämtas på plats eller levereras direkt hem till dig! Närproducerad pellets och egenkluven ved ! Pellets Pellets är tillverkat av biprodukter från träindustrin, främst sågspån och kutterspån.

De är energirika och lätta att lagra. De eldas i pelletspanna, pelletskamin eller pelletsbrännare. Hos Heat Energi köper du kvalitetsprodukter till bra priser. Dagsaktuella priser hittar du direkt här på hemsidan! Kontakta oss för mer info om dagsaktuella priser.


Enkelheten med pellets möter mysfaktorn med ved ! Aduro Här en unik kamin som skapar möjlighet att byta mellan det bästa av två världar med miljövänlig uppvärmning från trädpellets och stämningsfull eldning med ved. Allt ihoppackat i en stilren design.

Du kan använda Aduro Hprecis som en vanlig Aduro braskamin . Hur påverkar eldning i vedkamin respektive pelletskamin miljön? Läs mer om det på Nordic Heatings hemsida! Egentillverkade kombikamin typ UNICOMBI och RMför ved och pellets. Vid vedeldning eller pelletseldning fungerar UNICOMBI och RMsom en effektiv vedkamin och effektiv pelletskamin. Vedpanna och kamin för ved och pellets som är effektiva och miljövänliga.


CTC Vär idealisk för vedeldning. Men du kan växla bränsle beroende på årsti väder samt tillgång och priser. Inbyggd varmvattenberedare. Bolaget skall bedriva handel med ved , pellets , oljor och andra bränslen, fastighetsförvaltning samt åkerirörelse, försäljning av motorfordon, turistverksamhet. RB Devron Kombipanna 30kW är en välbyggd modulerande vedpanna och pelletspanna utrustad med spaksotning.


Verkningsgraden ligger på och utsläppsvärden långt under kraven i den kommande EU standarden 303-klass 5. Vikten är på imponerande 440kg och. När du vill kunna elda med ved när du vill men ändå ha friheten med pellets så är detta rätt alternativ. RB- Devron är en kompromisslös panna som är certifierad enligt miljö-klass på både ved och pellets vilket borgar för en ren och effektiv förbränning.


Säljes av: Lindquist Heating AB mars 10:32. Kombikamin, ved - och pelletskamin, UNICOMBI och RMär två snygga kombikaminer för ved - och pelletseldning som kombinerar funktioner i en pelletskamin och en braskamin i en och samma eldstad och ger dig möjlighet att välja mellan ved och pellets när det passar dig. Investera i en kombikamin för .

But as the coal consumption for the heat production is burdened with an energy tax, the total yearly operational costs will, however, become almost equal. Fluidized bed combustion of peat and woodchips in . Kombikamin UNICOMBI, är en kombinerad kamin för ved och pellets som är effektiv, snygg och miljövänlig. Combi Heat Värmeprodukter AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga vedpannor och kaminer för biobränsle typ ved.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg