torsdag 19 februari 2015

Vvs konstruktör utbildning

En yrkesroll som efterfrågas i flera branscher. Som VVS - ingenjör kan du jobba som projektledare där du ansvarar för projektering och installation av VVS -system. Förutom en projektledarroll finns det också möjligheter att jobba . Som konstruktör designar du energieffektiva VVS -system för kontor, bostäder och offentliga lokaler, i CAD och andra rit- och beräkningsverktyg.


Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik.

Som VVS -ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer. Här finns utbildningar som matchar Konstruktör , vvs. Hitta din utbildning på AllaStudier. Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad. Du är med och skapar god inomhusmiljö genom att projektera och konstruera VVS -system med hållbarhet i fokus.


Du får bland annat kunskaper om hållfasthetslära, beräkningar inom mekanik,. Utbildningens fokus ligger på uppdrag inom maskinkonstruktion och plant design. Driftingenjör inom kyla, VVS och energi.

Yrkeshögskolan i Eslövs kommun. En tvåårig utbildning med teoretisk inriktning som vänder sig till dig som vill . Du har kompetens att arbeta med till exempel: Att projektera vvs-, kyl och luftsystem med tillämpning av de lagar och regler som gäller i branschen och med fokus på hållbart . Vill du jobba inom byggbranschen som VVS -ingenjör. Här är VVS - utbildningen för dig. Med utbildning till VVS -ingenjör kan man jobba som projektledare och i den rollen ansvara för allt inom ett projekt: från anbud till slutbesiktning. Ett projekt kan handla om nybyggnation eller ombyggnadion och omfatta ett eller flera tekniska system.


Du planerar produktionen vad gäller ekonomi, tid och personal och träffar . Inom VVS förändras och förfinas teknik och arbetsmetoder hela tiden. Det ställs också nya krav inom miljö och energieffektivitet. VVS är därför ett mycket spännande och varierande område. Den här utbildningen ger dig kunskaperna som krävs för att arbeta framgångsrikt som VVS -ingenjör, både idag och i framtiden. Efter genomförd utbildning har du kunskaper, färdigheter och kompetens som gör att du kan ta ansvar i rollen som projektör, konstruktör , uppdragsledare och projekteldare inom konsultföretag, fastighetsbolag, byggentreprenör eller offentlig verksamhet.


Bli en del av framtidens energiutveckling. Studenterna sitter hos oss och lyssnar till föreläsningar som ges från olika ställen i landet, de har studieplatser här och de skriver även sina tentor hos oss. Ingenjör på distans från Campus.

Nu ges VVS - och energiingenjör på distans. Det är en utbildning som läses på heltid under två år. Förutom de toppar på efterfrågan av arbetskraft som är kopplade till nyproduktion av bostäder och anläggningar så finns . Du kan arbeta både inom bygg– och anläggningsbranschen eller på konsultföretag.


VVS - konstruktör - utbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, både vad gäller teoretiska ämnen och praktik. Det är i dagsläget en stor brist på VVS-konstruktörer, så efter avslutad utbildning kommer du minst sagt vara . Arbetsmarknaden är glödhet, det råder stor brist på VVS -ingenjörer! Efter utbildningen kan du jobba som projektledare och ansvara för allt från anbud till slutbesiktning.


Gruppen har tillsammans med Campus Nyköping tagit fram utbildningen , som förra året fick avslag men beviljades i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg