torsdag 26 februari 2015

Braskamin hörnmodell

Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Hörn-kaminer skapar en underbar atmosfär i ditt rum, genom att visa elden på ett storslaget och modernt sätt.


Njut av mysiga stunder med vänner och familj framför hörn-kaminen. Vi har ett stort sortiment av braskaminer.

Hitta din nya favoritkamin hos oss, besök närmaste återförsäljare och gör ett köp du kommer att bli nöjd med. Våra braskaminer har modern design, ren förbränning och ger snabb och effektiv uppvärmning. Se vårt utbud och hitta din nya braskamin här. En modern braskamin har upp till renare förbränning. En braskamin eller kamin kan se ut på många sätt och i vårt sortiment finns modeller för både stora och små utymmen.


Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire. Perfekt för kalla vinterdagar!

Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka.


Här säljer vi Energikassetter av hörnmodell. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Mariebergs har ett brett sortiment av kaminer från branschens ledande aktörer. Club braskamin – mysig braskamin i klassisk utformning. Har öppningsbar glaslucka och ger en vedeffekt med lågor.


Kan eldas med eller utan värme och har tystgående fläkt som blåser ut värmen. Ingen installation krävs. Höjd 6mm, bredd 4mm, djup 332 . Braskamin Falun Grå ska anslutas till rökkanal dimensionerad för rökgastemperatur med max.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela. Kaminexperten jobbar med mm tjock plåt för att kunna . Välj den form som passar till din kamin och den placering i hemmet du tänkt dig.

Höj mysfaktorn, sänk uppvärmningskostnaden, rädda hösten! Den som installerar en braskamin har mycket att vinna - men det gäller att välja rätt modell och storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg