fredag 6 februari 2015

Vintertält med kamin

Mobiba MB-1(4×meter). Med eller utan panoramafönster. Storsäljare till både privatpersoner, arrangörer av events och äventyr, hotell- och campingplatsägare, marinor… Kort sagt perfekt för alla som vill ha en permanent uppställd bastu eller en enkelt flyttbar.


Men MB-1är inte bara en bastu. Helsport Tältkåta Finnmark är framtagen för extremt tuffa förhållanden. Vikt under kg, komplettera med kamin.

Perfekt för fiske, jakt eller andra turer. HAWU är det bästa som jag har sett hittills. Vi har sovit man inne i ett HAWU tält. Tältet har en egen kamin, SAWU.


Att sova med kamin är nästan som att sova hemma, förutsatt att det är eld i kaminen hela natten. Me - Modell MB-1Vikt kg Uppsättning min. Större tält har fler öppningar.


Ett tredje sätt, som passar för större grupper, är att använda militärtält och kamin. Denna form av tältning avviker från de föregående genom att man håller eld i kaminen hela natten.

Uppvärmning av ett vintertält är mycket viktigt under förhållandenalåga temperaturer, när varma kläder inte längre kan värma upp tillräckligt för att känna sig bekväma. Minstingen, 66M, väger ju inte mer än 4. Sedan saknar du bara ett vintertält från Snowtrekker, en dunk med moonshine och en . Alla kräver skorsten förstås. Kondensfritt vintertält , finns det? Finns någon gammal tråd med mycket bilder som du kan leta fram och inspireras av.


Vintertält utanför huset (likt jurta)? Med kamin blir det rätt mysigt men den går att ha öppen eld också. Ett militärtält med kamin kanske du kan köpa på blocket eller på nån överskottsbutik. Utan att vara helt oseriös skulle jag isåfall slå ett slag för tält (även kallat patrulltält) istället.


Rymmer upp till pers om man bygger ut det helt men det är ju inget krav. Kaminen är ett plus också. Sen finns ju Helsports sortiment av tältkåtor med kamin. Varanger 8-Camp som skulle funka för min del, men det finns ju även en del andra som tex Moskosel Zirkon men jag gillar det faktum att Varanger har utbyggnad över ingången så att man slipper regn inne i kåtan om . HÖST CAMPING värmeljus- kamin i tält - Duration: 34:22.


De vintertält som Finland har donerat har förnöjt tagits emot i Pakistans kyliga vårväder. Utrikesministeriet beviljade. Dessutom har familjen fått köksutrustning och en kamin som fungerar med kerosin.

Vi är nöjda för det är varmt i tältet”, berättar . MSB, Myndigheten för samhällsberedskap, sänder nu ytterligare 2tält, vintertält med kamin , till de jordbävnings- drabbade områdena i Turkiet. Detta gör Lions för att hjälpa de nödlidande människorna vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg