måndag 16 februari 2015

Thermex köksfläkt manual

Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö. Vi har samlat det vi tror att du kommer ha nytta av både före och efter ditt köp av köksfläkt. En köksfläkt är nämligen en lite mer speciell produkt än man kan tro. Finns ditt produkt inte med? Super silent levereras som väggmodell i rostfritt stål eller lackerad.


Bredden är 6mm och den ha belysning som består avtvå stycken Watt halogenspotlights.

Välj din butik: Sökningen gav inget resultat. Utdragbar spisfläkt med tre olika fronter, vit, svart eller rostfri! Slim SPlus rostfri front. Den har en tilltalande rostfri design med glasskärm, fyra hastigheter, eftergångstimer, stålfilter, filterrengöringsindikator och periodisk ventilation. Thermex Underbyggnadsfläkt.


Den ger dig möjlighet att utrusta ditt kök som ett proffs, med en snedställd yta som ger dig rörelsefrihet över spisen. Du kan fortfarande hitta produktbeskrivning, teknisk data, recensioner och manualer m. Effekten är 2watt och kanalanslutningen är 1millimterer.

Diskret köksfläkt i vitt. Den har också eftergångstimer och möjlighet till periodisk ventilation. Två LED-lampor förser dig med energisnål och effektiv arbetsbelysning . Fläkten har stålfilter och kan . Full produktbeskrivning . Den levereras med inbyggd motor och ett recirkuleringsfilter finns som tillbehör.


Kanalanslutning Ø 1mm. Eventuella transportskador skall omedelbart anmälas till transportfirman. Kontrollera att spiskåpan inte är skadad.


Om delar är skadade, defekta eller saknas skall försäljaren omedelbart meddelas. Den mest ändamålsenliga placeringen är . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Den har en prontpanel i glas och lyser upp köket med klar och energisnål LED-belysning. Brukervejledning Bruksanvisning Instrucciones de uso Instruction manual.


Försök alltid innan serviceanmodan under reklamationsrätten på din köksfläkt att bryta ström- men fram till fläkten i . SE: Köksfläkt – Bruksanvisning Sida 9. NO: Ventilatorhette - Bruksanvisning Side 16.

Bemærk: Stålfiltre kan vaskes I . Denna köksfläkt är endast ämnad för privat bruk i hemmet. DANSK NORSK SVENSKA SUOMI ESPANOL ENGLISH. Design med ett ändamål… den rätta funktionen i snygg design som ger rummet en light. En liten blå lampa lyser när det är dags.


För en vecka sedan tog jag ner filtret och körde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg