söndag 1 mars 2015

Varvtalsregulator ventilation

Den ger en effektiv ventilation som håller. Köp extern varvtalsstyrning MS EC (MTP 10) för hastighetsreglering av energivänliga EC-motorer. Varvtalsregulator MS EC för utanpåliggande eller infälld montage, dosa ingår. Steglös varvtalsregulator för fläktar max A, 1-1W.


Såväl infälld som utanpåliggande montering är möjlig. Välkommen till oss på Jula!

Steglös hastighetsregulator (tyristor styrning)Fläktar är känsliga när det kommer till steglös hastighetsstyrning. För manuell kontinuerlig styrning av enfasfläktar. Avsedd för manuell kontinuerlig styrning av enfasfläktar. Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. Köp Elektrisk varvtalsregulator RVit hos - Conrad.


Vid användning som infälld variant har den ett inbyggnadsdjup på 1mm. Regulatorn kan ställas in på den minsta drifthastigheten, men den får inte ställas in lägre än av det maximala varvtalet. Det finns möjlighet att byta centrumplatts till transparent med färginlägg eller borstat stål.

Kan uppgraderas till IP4 för infällt montage . VRS för manuell kontinuerlig styrning av enfas AC-motorer. Minimihastigheten ställs med skruv under vredet. Alla enfasfläktar från Östberg kan regleras med VRS.


Finns i utförande utanpåliggande eller infälld montering. Tyristorn är certifierad och EMC-godkänd. Frekvens: alternativt Hz. FFowlet Nya generationens lantbruksfläkt.


Fästklammer för kanalfläkt. Inställbart temperaturband. Ställbar temperatur -9°-45°C. Inställbar minimum ( lägsta varvtal) och maximumventilation (högsta varvtal). Automatik är även utrustad med ytterligare ett antal möjligheter.


Strömbrytare med 1 ventilation eller automatik tillslagen. Noggrann temperaturinställning på digital display. Rökgasfläkten ställs in till att starta automatiskt vid en bestämd temperatur. När skorstenstemperaturen understiger det inställda värdet så körs rökgasfläkten på en eftergångstid på minuter för att säkerställa att det inte kommer . Regulatorn har som standard olika reglertyper i sitt program tryckreglering med fast börvärde, tryckreglering med .

Vi har har hela Pax Passad-serien i vårt sortiment , inget är så klassiskt som en Pax badrumsfläkt. Pax Passad uppfyller alla de avancerade krav och funktioner som installatörer och användare ställer på en modern kvalitetsfläkt. För montering i ventilationssystem.


Klarar kontinuerlig drift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg