onsdag 21 juni 2017

Ac kompressor till bil

Vad är en AC - kompressor ? Man kan förledas att tro att värmen och luftkonditioneringen i kupén kommer från samma källa, men i själva verket är det två olika system som ger varm- och kalluft. AC-kompressorn är nödvändig för att producera kall luft i kupén. Problem med din AC i ditt fordon?


Fräsch luft med AC -kompressorn. Luftkonditioneringens kompressor är en central del av luftkonditioneringssystemet då den omvandlar den gasformiga kylvätskan till vätskeform.

Vätskan förångas sedan i förångaren och . Kompressor Klimatanläggning ( Kompressor ) defekt? Bilen luftkonditioneringen är ett slutet system, fylld med Freon gas och särskilda kompressor olja, som löses i flytande freon. Oljan som är nödvändigt för att smörja kompressorn och vissa element i systemet. AC kompressor anses vara hjärtat i systemet, ett ganska komplicerat och exakta mekanismen som fungerar endast . Bra klimat i bilen är självklart för de flesta.


Motormännen reder ut begreppen! Så i morgon eller under helgen så tänkte jag börja riva ner ac kompressorn och börja skruva lite med den själv. Enligt kylfirman så är det.

Slet ner kompressorn igår, det var inte för mycket plats, får se om jag får tillbaka eländet eller om det är en ny bil i icke komplett skick ute på blocket snart. Vet inte om ämnet varit uppe tidigare ? Den inre konstruktionen kan vara antingen kolvkompressor (enkelverkande), kolvkompressor med variabel slagvolym, kolvkompressor (dubbelverkande) eller vingcell kompressor. Kortinformation: Ny kompressor. Teknisk information: Filter till . Det finns många begagnade kompressorer till din bil på bildelsbasen. Har du planer på att behålla bilen en tid till så skulle jag i din situation satsa på en ny.


Surt att lägga pengar på byte av kompressor , eventuell renspolning av system, torkfilter, . Han anlitas ofta för felsökning eller för att efter en reparation återfylla AC - anläggningar med kylmedel på bilar. Det var då jag upptäckte att den hade en ny sorts kompressor. Den nedkylda luften i ventilationshuset blandas med lämplig mängd varm luft och blåses in i bilen.


AC :n var plötsligt helt död. Så beskriver Nils Olofsson, ägare till en tre år gammal Volkswagen Golf, hur luftkonditioneringen från den ena dagen till den andra inte längre fungerade. Verkstaden konstaterade att det var just kompressorn som hade gått . För att snabbt ta bort fukt och få torr varm luft på vindrutan startar fordonets AC kompressor , denna funktion används året runt.


Vi har et bredt sortiment af klimaartikler i originalkvalitet, optimalt udformet til din bil. AC systemet fungera för att hela anläggningen ska . I denne kategori finder du AC kompressor , AC kondensor, kølerventilator, ekspansionsventil, fordamper til klimanlæg, tryksensor, tørrefilter, slange AC, rør AC m. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er usikker eller har spørgsmål, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg