måndag 26 juni 2017

Teclime avfuktare

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Lokalyta: 31m², Driftstemperatur: - 35°C, Tyst (dB), Köldmedia: R134A. Nästan alla hus behöver avfuktas. Vattnet samlas upp i en vat.


Luftavfuktare med en kapacitet på 12l per dygn.

Inbyggd hygrometer för exaktare användning. Vattentank på 3l samt permanent avlopp. En hög luftfuktighet gör vår inomhusmiljö. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.


Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Det gör att du både spar pengar och tid.


Hygrostat kontroll, IP2 vikt 1kg.

Avfuktar upp till L per dygn. KCC avfuktare kan jag rekommendera, vi hade en för att avfukta tvättstugan som låg i källaren på vårt förra hus. Den har vi haft i över ett år åch är nöjda med den.


Med en våra avfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Förklara noggrant ditt problem så kan andra användare hjälpa dig. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Triwa Blue Eye Falken Brown Classic. Lisää - hintaa kaupasta ja arvostelu. Vertaa Ilmankuivaimet vierekkäin. Har effektiv luftfilter som fångar upp partiklar och en inbyggd avfuktare.


Till teknisk specifikation. Teclime TDH-TDH-er en luftavfukter som er tilpasset vårt nordiske klima. En vifte trekker fuktig luft fra rommet over den kalde spolen og . Vinkyl för upp till flaskor.


Interiörbelysning Dubbla temperaturzoner.

Elegant vinkyl med plats för fullstora flaskor. Med dubbla temperaturzoner förvarar du både rött och vitt vin på ett fördelaktigt sätt. Den övre sektionen erbjuder mellan 5-grader medan den nedre har ett spann på . Lave priser og rask levering. Fläkt för montering på vägg eller placering på golv i grå design med tre hastigheter. Motorn har en effekt på watt för maximal cirkulation.


De exakt balanserade bladen ger en låg ljudvolym och fläkthuvudet kan vinklas för flexibel användning. Full produktbeskrivning . Køb TecLime Dehumidifiers TDH-Grey på CDON. Mar Ta inte isär enheten för att försöka reparera eller byta reservdelar själv.


Om sladden är skadad måste den bytas. Den fuktar luften, skapar en behaglig fuktighetsnivå, gör luften frisk och. Products without images have been hidden. Click here to show products without images.


Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg