fredag 23 juni 2017

Grovkross

En grovkross är en maskin som krossar material i en grov fraktion, precis som namnet säger. Doppstadt kraftfulla grovkrossar av typen långsamtgående envals-krossar arbetar med en skärrotor som krossar materialet mot en hydrauliskt styrd motstålskam som vid överbelastning automatiskt fjädrar undan för att skydda maskinen. De är enkla, direktdrivna via en kraftig växellåda och relativt . FORUS Förkrossar är specialanpassade för alla typer av trä och avfall.


En kross från FORUS sönderdelar ni utan några problem blandat avfall, returträ, papper och pappershylsor, rivningsvirke, avkap, grenar och rötter. Den långsamtgående 2-valsiga krossen kan ta hand om plastfilm, papper, avfall, rejekt och .

Grovkross - Söker du avsättning eller leverantörer av Grovkrossat avfall. Hitta Bästa Pris och Lösning nu! Långsamtgående grovkrossar är mycket kraftfulla och används ofta till att krossa mer besvärligt blandat och förorenat material som rivningsavfall, returträ, stubbar, industri- och verksamhetsavfall, bio, hushållsavfall och mycket mer. Det är inte några problem att krossa blandat material eller . En special grovkross producerar ett mera finfördelat material än en standard grovkross och behandlar materialet genom skärande.


Vanligt material är tyg, mattor, plastrullar, däck av olika storlekar, elektronik, industriellt avfall eller liknande och som ofta är fullt av föroreningar i form av metaller, sten och . Böjningar: grovkross , grovkrossen. Engelska: coarse crusher. Nyservad olja alla filter och remmar när vi köpte den och nya batterier.

Sen bara körd lite av oss ca 1timmar. Krossar de mesta hushållsavfall, lastpallar. Denna grovkross säljs på uppdrag av ett anläggningsbolag.


Fungerande bra skick Se bifogad bilder på denna grovkross. Hög eller låg hastighet ​. Vi har möjlighet att krossa materialet fint eller grovt, beroende på kundens behov och vilka eldningspannor man har. Vid finkross använder vi oss av en dubbelkross och vid grovkross arbetar vi med en valskross.


Det är enkelt att byta fraktions storlek genom att byta siktkorg. Storlek på roster från mm upp till 2mm. Det går även att krossa utan siktkorg, i detta lägen fungerar den som en traditionell grovkross.


Hembygdsförbund: Gästrike-Hälsinge. Initiativtagare var Gunnar Nyström och Karl Johan Bodin blev föreningens förste ordförande. Det finns många oidentifierade personer på bilder som finns både på platser och album.


Grovkrossad vitlök har en annan smak än färsk vitlök men den kan användas som ersättning. Allmänt betyg (1-5): CE: Ja, Arbetsbredd:. Den unika direktdriften avger . Ett test program genomfördes på panna Bför att förbränna uppe till 1 slam med en blandning av hushållsavfall och grovkross.


Totalt användes 7ton slam under en period av tre veckor då testet genomfördes i panna B2.

Det var ett lyckat test med avseende på förbränning och utsläpp. SvenskaKA online och ladda ner nu vår gratis översättare som du kan använda när som helst utan kostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg