fredag 30 juni 2017

Hisingens sotningsdistrikt

Certifierade sotare som rensar ventilationskanaler, skorstenar, och ventilation i Göteborg. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för hisingens sotningsdistrikt ab i Göteborg. Ordförande Scherman, Stig Kenneth( år). Förutom den lagstadgade verksamheten med sotning av . Box: Address: Vingalandsgatan 8.

Både tillgänglighet och pris skiljer mellan sotarna och därför kan det vara bra att jämföra med fler sotare i Västergötland eller enbart i Göteborg. Då du kontaktar någon sotningsfirma är det bra om du har en uppfattning om hur ofta du. Auktoriserad av Göteborgs stad att ombesörja sotning och brandskyddskontroll.


Hisingens sotningsdistrikt , Gothenburg. Län: Västra Götalands län Ort: Göteborg . Rensning av alla frånluftskanaler. Samtliga åtkomliga frånluftskanaler i fastigheten rensas inklusive don med tillhörande samlingskanaler och fläktar. Kanalerna rensas i görligaste mån .

Internet för alla typer av tidsbokningar. Oavsett om det gäller en tid hos frisören, en bana i rackethallen eller din sotning så går det att använda Tid. För att kunna boka ti behöver du bara registrera dig. Förutsatt att tillstånd från skorstensfejarmästare har utfärdats ( dvs att kakelugn och rökkanaler vid provtryckning har befunnits täta) och kopia på tillstånd lämnats till styrelsen, så är det tillåtet att elda i kakelugnen.


Tvättstugan samt fönster i källare och trapphus ska målas om. Allt är budgeterat om man följer underhållsplanen. Information kommer inom kort. Comments are disabled on this post.


Hemsida, Logotyp, Grafisk Profil, Övrigt. Skriv in koden över här: Sending. Se hela Staffan Blixts profil.


Dina kollegor, skolkamrater och ytterligare 5miljoner yrkespersoner finns på LinkedIn. Visa hela Staffans profil. Våra medlemsföretag: Aneby Sotningsdistrikt. Botkyrka Salems Sotningsdistrikt AB.


Christian Wilner Skorstensfejeri AB. Eslövs Sotningsdistrikt AB.

Detta kommer att ske någon gång under perioden december-februari. Sotning och injustering av ventilationsanläggningar kommer att ske i början av november månad. Nedanstående underhåll har utförts eller planeras: Utfört underhåll. Rapporterad av användare. OVK-besiktning lägenheter.


Samtalsstatistik (de senaste månaderna).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg