tisdag 27 juni 2017

Tilluftsaggregat

SAU tilluftsaggregat är konstruerad för att ge ett behagligt inomhusklimat med kontrollerad värme och filtrerad och ren luft. SAU levereras komplett med filter, fläkt och värmare. Ett väl beprövat aggregat har fått en ansiktslyftning med nytt, integrerat styrsystem och ny snygg design.


VEKA är ett tilluftsaggregat för venti- lation av affärslokaler, caféer, gatukök, kiosker, servicestationer, små kontor. Vätskeblandningen i batteriet är oftast av etylalkohol, men kan även levereras med andra medier. Vekas kompakta mått och låga bygghöjd gör det till ett bra val när det saknas installationsutrymme.

Kan monteras mot tak eller vägg. Tilluftsaggregat från Air-Site. Levereras i plug and play utförande. Konstruerad för att ge ett behagligt inomhusklimat med kontrollerad värme och filtrerad och ren luft.


Låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Finns i utförande med eller utan inbyggd pulser (med externt placerad börvärdesinställare) . Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Anpassad till svenska byggregler.


Inbyggt motorstyrt spjäll för uteluft.

VEKA INT EKO kan styras med kontrollpanelerna: Stouch, Ptouch eller Flex. Flexibla ventilationsaggregat som ökar komforten och sänker driftkostnaden. Alla våra IVT Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti.


Genom att använda IVT originalreservdelar säkerställer du driften av din Värmepump, varmvattenberedare, värmepumpens livslängd och . Håller på att renovera en fastighet med tilluftsaggregat med förvärmning. Aggregatet har inte gått på år och behöver en rejäl översyn och. Vi ritar, konstruerar och bygger ventilationsanläggningar för gastronomilokaler som kafeer och restauranger, kontor, affärslokaler, verkstäder, butiker mm, eller säljer endast delar, TA- tilluftsaggregat , frånlufts-och tilluftsfläktar, värmebatterier, kanalfläktar, takfläktar, högtrycksfläktar, stallfläktar, . Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Vi monterade in ett från och tillluftsaggregat med värmeåtervinning. Cart Product Products (empty). Frånluften i bostaden har tagit tillvara värmen i ett . ACJB Luftvärmeaggregat är ett ersättningsaggregat till gamla Bahco ACJ.


Marknaden har: 2st tillverkare av ACJ tilluftsaggregat som ersätter ACJ för luftburenvärme. Kund kan välja mellan El-batteri och vattenbatteri för hus med vattenradiatorer eller golvvärme! Det har en fläkt med EC-motor och kan fås . BOSCH TILLUFTAGGREGAT TA 450. Avsedd för värmning av tilluft i ett mekaniskt till- och frånluftssystem. Kompletteras med kanalvärmare, givare och termostat.


Kompakt tilluftsaggregat med låg bygghöjd – perfekt för undertaksmontage.

VEKA är ett beprövat tilluftsagggregat med kompakta dimensioner som gör det perfekt för montage i undertak. Tillverkarens produktsida, - . Innehåller st grovfilter och st finfilter till tilluftsvärmaraggregat ComfortZone T12. Beställ Luftfilterset ComfortZone Thär.


Mellan vinkel- profilen och luckan använder vi cellgummitätningar av EPDM. Pa och de interna tryckfallen 70.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg