fredag 23 juni 2017

Royal viking kamin pris

Royal Viking är en kamin vars modell är 1år gammal. Ta del av Sveriges bästa pris ! Vid frågor eller funderingar? Kaminen har en extra lång rökgasväg vilket medför att man tar tillvara på en stor del av värmen från rökgaserna. Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska eldstäder!


Vi erbjuder även installation av er kamin om ni så önskar.

Rökrörsdimension Ø: 1(mm). Hos Mariebergs hittar du gjutjärnskaminer i alla stilar och prisklasser : vi har kaminer från Contura och en lång rad andra ledande märken. Med en kamin i gjutjärn värmer du upp huset extra snabbt. Hantverket ligger till grund för vår produktion.


En braskamin är en kamin som passar utmärkt både som trivselhöjare och värmekälla! Nov Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kommentar: Täljstens-modell med hela sidor. Passar när värmebehovet inte är så stort. Den ska vara enkel att underhålla och .

Kaminer När beslutet är fattat att köpa kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken modell det ska bli. Storleken är kanske det viktigaste valet – det finns i storlekar från den lilla kaminen som passar i torpet till majestätiska pjäser för en sal och allt där emellan. Mät utrymmet där kaminen ska stå och kontrollera avståndet . Strålningskamin : Är oftast en ren gjutjärnskamin som snabbt blir varm och sprider en skön värme ifrån sig (tänk den gamla vedspisen i jaktstugan).


En strålningskamin behöver i regel lite längre avstånd till brännbart material. Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. Nov Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Westbo Classic är kaminen som förenar klassisk tidlöshet med ny, modern förbränningsteknik. Bakom den mönstrade yttermanteln döljer sig en gediget hantverk. Kaminen har genom sin konstruktion hela hög verkningsgrad och även en stor värmeavgivande yta.


Dels som strålningsvärme och dels genom att luften kan cirkulera mellan kaminens väggar och strömma ut. Gjutgodsets höga värmelagringsförmåga ger lång och härlig eftervärme. Vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris på i stort sett vad du än önskar.


Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet. Ugnstak klätt med mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt.


Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Kampanjen med extra fina priser gäller till den December eller så långt lagret räcker.

Om vi inte svarar under dessa tider så prata in .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg