onsdag 28 juni 2017

Kmp drag pris

KMP Lilla Frö pelletskamin med Drag. Med KMP Drag behövs ingen skorsten. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill. KMP Ekerum pelletskamin med Drag. Våra kaminer i KMP- familjen kan ersätta upp till procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.


Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum.

Betydligt billigare lösning än skorsten och ger dessutom ett mer jämnt drag och bra förbränning. Teknisk specifikation: C:a- pris inkl. Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor.


För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig skorsten och med väggfläkten KMP Drag. Väggfläkten kyler ner rökgaserna och gör det möjligt att leda rökgaserna direkt ut genom ytterväggen. Detta är ett alternativ för dem som inte kan montera in en vanlig skorsten, eller inte vill ha . Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten.


Har tyvärr köpt en mysinge och vägg fläkten kmp drag av Jämtkraft i östersun den funkade bra tills det blev över -då frös den ihop det var.

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförrå som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad. Fast pris på installation. En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm.


Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Kaminen är ett perfekt komplement . För att få ut mesta möjliga effekt av kaminen rekommenderar vi att Du följer nedanstående skötselråd. Detta är inte lika stort problem för dig som valt en lösning med KMP Drag , den säkrar att kaminen har tilluft). Din installatör har justerat . Fläkt med lock till Drag komplett Komplett med fläkthjul, fläktmotor, fläktplåt och isolering. Köpte en begagnad Lilla frö med dragfläkt till mitt uterum men har lite problem att få driften som den ska.


Om jag kör driften på standardvärden så blir det fullt med rök och sot som kommer ut kaminen. Tror matningen står på 1och fläkt på 1. Jag och en polare köpte varsin Lilla frö, och även polarens pappa köpte en, vi är supernöjda. Men värmer gott, och lätt och bekvämt och tanka, men denna regler panel, känns som nån Biltema grej från 80-talet. Här kan du köpa kaminer från Ariterm KMP exempelvis Mysinge, Neptuni, Ekerum och Lilla Frö. Nu behöver du ingen skorsten!


Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden . Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer.

Mysinge och Solberga utan skorsten vid en yttervägg. Sidor och topp är lackerade och finns i flera färgkombinationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg