onsdag 14 juni 2017

Felkoder panasonic luftvärmepump

Nedan har du de vanligaste felkoderna och vad de betyder. H- No memory failure (felsökning finns ej). H- Indoor intake air temp sensor abnormality.


Har det uppstått problem med din Värmepump ? Vi förklarar hur och vad vanliga felkoder betyder.

I listan till höger står ett antal felkoder med dess betydelse listade med schema för felsökning. Under luckan finner ni de knappar som behövs för att ta fram felkoder. Mar Fär felkod för strömspik i utedelen och oftast har då kompressorn gått sönder. I övrigt så bedöms en reklamation efter gällande lagar, villkor och avtal. Det finns ett larm på den, och det står H16.


Installatören verkar inte varken veta eller speciellt intresserad av att avhjälpa detta fel, och nu frågar jag å arbetskamratens sida om någon kort och gott vet vad Hinnebär, och . Panasonic lämnar års materialgaranti på alla sina kompressorer.

Hej, Har installerat värmepump. Efter ca veckor kommer bara kall luft. Du är också välkommen att kontakta oss! Det piper till och standardfönstret i displayen försvinner.


Driftproblemet indikeras på pumpens kontrolldisplay som felkod H16. Ni kan även använda er av vår felsökningshjälp på. Vår tekniska support har öppet vardagar mellan.


Vi är servicepartner till Panasonic. Det är mycket noga att bruks- och monteringsanvisningen läses i sin helhet innan monteringen påbörjas. Följ anvisningarna noga, punkt för punkt. Det är likaså mycket viktigt att du läser denna bruksanvisning innan anläggningen tas i drift.


Detta är vår garanti för att du skall känna förtroende för produkten. Men jag hittar inga förklaringar för koderna. Inget i manualen och inget på nätet.


Någon som har nått tips om vad jag ska göra?

Senast redigerad av kricka 18. En värmepump är ett fantastiskt sätt att utnyttja naturens energiresurser för att skapa värme inomhus, och är idag mycket populär uppvärmningsmetod för husägare. En värmepump är ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att skapa värme på, varför det inte är svårt att förstå att det har blivit ett alltmer vanligt alternativ för. Att ha rätt inställning på din värmepump är viktigt. Tänk på att: Din luftvärmepump ska göra så mycket som möjligt av den värme som krävs för att hålla huset varmt.


Ert ordinarie värmesystem. Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Kontakta vår Support och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg