fredag 16 juni 2017

Swep värmeväxlare

Experter inom lödda plattvärmeväxlare. SWEP är en världsledande leverantör av lödda plattvärmeväxlare för HVAC och industriella tillämpningar. Tekniken är utformad för att använda energi, material och utrymme på effektivast möjliga sätt. Den är på frammarsch i hela världen, och SWEP leder utvecklingen.


SWEP is a world-leading supplier of brazed plate heat exchangers for HVAC and industrial applications. Designed to make the most efficient use of energy, material, and space, the technology is quickly winning ground around the worl with SWEP at the forefront of developments.

SWEP är ett svenskt globalt tillverkningsföretag med huvudkontor i Landskrona. Tillverkningen fokuserar på lödda värmeväxlare (BPHE=Brazed Plate Heat Exchangers) och relaterade produkter och tjänster för luftkonditionering, kyla, värme, fjärrvärme och industriapplikationer. Lödda plattvärmeväxlare är ett effektivt sätt att . Kontaktuppgifter till SWEP International AB Landskrona, telefonnummer, adress, se information om företaget. Lång erfarenhet av kreativt arbete, kunskap i den absoluta tekniska framkanten och engagerade medarbetare har resulterat i världens mest effektiva program av lödda värmeväxlare , kaskadväxlare, högtryckväxlare, pannväxlare och . Benstöd till värmeväxlare typ B120T. Värmeväxlare i Landskrona.


Swep international AB i Landskrona erbjuder kompaktlödda värmeväxlare och plattvärmeväxlare. Företagsinformation: Org.

Kina swep värmeväxlare packare tillverkare och leverantörer, köp swep värmeväxlare packningar, offert pris med oss, ge dig bästa prislista! Efter 4-år i drift togs de SWEP - värmeväxlare som används för att värma kranvattnet till SWEP. Syftet var att undersöka hur de fortfarande fullt fungerande värmeväxlarna hade påverkats av det hårda vattnet, samt att utvärdera en biodynamisk CIP-vätska för borttagning av karbonater och metalloxider utan risk för korrosion. Lagom till vårt grannlands nationaldag maj anlände en fyra meter lång värmeväxlare till Gilas produktionslokaler i Rockneby. Gila har fått i uppdrag av Swep International AB att konstruera och programmera ett . Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. SWEP International tillverkar kompaktlödda värmeväxlare och befinner sig på en konkurrensutsatt marknad med många aggressiva aktörer. För att möta konkurrensen satsar.


SWEP mycket på att öka produktiviteten och förbättra kvalitén på produkterna genom att arbeta med ”Lean Production” konceptet. Packningar mellan plattorna används för att skilja de olika kretsarna från varandra. Minex är emellertid lika liten som en BPHE- värmeväxlare och behöver därför inte den vanliga stödramen. Den främre plattan på SWEP :s .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg