torsdag 29 juni 2017

Krukor ica maxi

Ta del av våra bästa erbjudanden! Ange din mejladress här: OK. Heminredning och gardiner för ett trivsamt hem hos ICA Hemma. Här finner du ett sortiment av inredning för hemmet och praktiska prylar för hemmakontoret. Denna gången behöver ni inte gå långt för att investera i veckans kap.


Hittade den här krukan som är väldigt lik den här, på Ica Maxi när jag var och handlade i veckan.

Perfekt med ett mässingsfat jag hade över där hemma (finns lite var stans att köpa). Ni har väl inte missat våra fina krukor ! Idag reser jag till Malmö för att fotograferas för Ica Maxis vårkatalog. Kan redan nu tipsa om två av mina favoritprodukter som Ica Maxi kom mer att ha i sitt trädgårdssortiment. Perfekta som arbetsbor men även att stapla krukor på, skriva namnstickor, plantera om kryddor m. När jag handlade en färdigsoppa (hehe livet som gräsänka) till middag igår på vår lokala lilla Ica butik här nere så springer jag in i krukan Cloudy från DBKD som Hanna Wessman designat men till en tredjedel av priset… eller? Såklart är det inte DBKDs kruka utan en kopia.


Igår när vi var på ICA Maxi och köpte lite grejer till midsommar sprang jag på dessa krukor. De har sina likheter med Svenskt tenns kruka med tillhörande fat i mässing, inte sant?

Dessa blir dina för 1kr. Det får bli veckans budget-kap! Svarta hinkar typ murarhinkar är ett annat bra alternativ, med hål borrade i botten eller en bit om på sidan, om man vill ha dem med lecakulor och vattenmagasin i botten. Beror ju på vad de ska användas till för växt! Ica Maxi och Rusta är ställen som jag ofta hittar billiga krukor på.


Det gäller att vara på bettet . Skulptur och kruka i ett. Krukor - blommor, krukor , rosor, begravningsblommor, blomsterarrangemang, julblommor, krukväxter, snittblommor, växter, alessi - företag, adresser,. Hos oss finner du alltid ett stort urval av krukväxter och krukor. På Maxi ICA Stormarknad Göteborg vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Polisen fick ta en tur till vägen intill Ica Supermarket i Själevad tidigt på lördagsmorgonen.


Mellan midnatt och 06-tiden på lördagen har någon där nämligen roat sig med att kasta ut krukor med ljung på vägen. Då krukorna hade prislappar på sig tror man att de kommer från Ica butiken. Nu är det äntligen möjligt att njuta lata dagar på balkongen eller uteplatsen.


Här är prylarna som gör mysfaktorn hög! Kanske en sådan solros kan vara en idé att köpa? Din blombutik, växthandel och trädgårdsspecialist i Barkarby.


En lokal blomaffär med ett jätteutbud av allt från inomhusväxter till krukor och andra tillbehör.

Du hittar oss mitt i Barkarbystaden, mittemot ICA Maxi. Förutom inomhusväxter har vi beroende på säsong ett varierat utbud av ettåriga blommor och växter, . Sprang in i Alingsås på Ica Maxi igår på väg hem från Halmstad och stötte på dessa fina kreationer! Om det nu är en sådan kruka ). Jag har några sådan i glacerad keramik - inköpta på Blomsterlandet för några år sen.


GUIDE: Odla tomater hemma Så odlar du tomater i kruka och på balkongen. Kan vara värd mindre än du tror. Blåsmaneter upptäckta vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg