torsdag 22 juni 2017

Futurum kåpa

För fastigheter med gemensam centralfläkt. Timerreglerat spjäll 5–min. Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat.


Avståndet mellan spis och kåpa. Skicka en reservdelsförfrågan om du inte hittar vad du söker.

Fläkten sitter över el-hällen, inte över vedspisen. Sep Spisfläkt och kåpa posts Apr Kök och badrum med gemensam frånluft - går det att. Jul Hur montera fläkt i kåpa ? Fläktfilter som passar i köksfläktar från bl.


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Futurum , AEG, Bosch och Cylinda.


Prestandadeklaration (DOP),.

CE- märkning av kabel,. Leverantörens typbeteckning,. Spisfläkt F 2är utrustad med transformator för reglering av centralfläkt i vi.


Alternativt, du kan välja kolfilterfläkt om den inte är ansluten till frånluftskanalen. Dock måste frånluftsventil, eller don, (likadan som den i badrum) vara monterad på frånluftskanalen samt raster, galler eller dylikt vara monterad i överskåp vid kolfiltermontage. Vid gasspis ökas avståndet till cm.


Kåpan kan även monteras med hjälp av konsoler som kan köpas som tillbehör, fig. Anvisning för montering av tillbehör medföljer dessa. Liesikupu voidaan sijoittaa kaappirivistön alle, kuva tai upottaa . Frankes nya spiskåpa Cabinet integrerar du helt mellan överskåpen i köket. Skåpluckan monteras enkelt på den löstagbara fronten. Forcering och den energisnåla LED-belysningen på kåpan fungerar både med infälld och utfälld front.


Stilren, diskret och modern är ledorden för Cabinet. Fläktmotor och kåpa rengörs givetvis för hand! Sedan dess har vi förbättrat . Om du vill byta ut eller ändra något med . Montering av spiskåpan, fig 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg