onsdag 7 juni 2017

Infravärmare biltema

För inglasade uterum och balkonger, IP24. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller.


Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren.

Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . Jag tycker dock inte de ger. Stort test av olika infravärmare. Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen.


Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15. Infravärmare i golvmodell med 60° rotation och tippskydd.

Har man ”fel” infravärmare på terrassen en hel sommar kan sladden påverkas både av solljus, regn och fukt och sladden kan spricka, skriver Dagens Industri. Eller få en ordentlig stöt, säger Martin Gustafsson, inspektör på Elsäkerhetsverket till tidningen. Det finns många olika sorters terrassvärmare, något som gör det möjligt att hitta just den värmare som passar bäst till den egna terrassen. En del modeller kan hängas på väggen medan andra står fritt, det finns även terrassvärmare som är specialbyggda för parasoll. Här kan du också hitta terrassvärmare med höga lågor . Så mysigt vill vi ha det.


Och gärna lite varmt också. Och från mitten av augusti till oktober kan man lura hösten med hjälp av varma filtar, härlig belysning, infravärme eller terassvärmare. På den här ljuvliga altanen finns även ett bra takskydd mot regn, litet vindskydd och infravärme. Kuddar och filtar Butik . W hade räckt och blivit över. Punktvärme är precis som belysning optimalt bara där . Kontakta din närmaste Elkedjan-butik för detaljerad information.


Peka och drag i denna ruta för att se olika delar av bilden. Kollar om det finns någon med goda el kunskaper skall bygga en stor varmluftsugn.

Lådan vet jag hur den ska se ut med luft kanaler och fläktar i takes . Bara den ena på bilden men de ser lika ut. Aldrig använd eller tagen ur förpackningen. Erbjudanden från Clas Ohlson, Årets katalog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg