fredag 16 juni 2017

Contura 26t låg

Contura 26T låg kan utrustas med en fläkt som eff ektivt sprider värmen från rum till rum. Kompakt täljstenskamin med god värmelagring och generös glaslucka. Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format.


Spisstommen finns i svart och grått utförande. Med en täljstenskamin kan du lagra värme i ett sk värmemagasin.

Täljsten eller olivinsten släpper ifrån sig värmen under lång tid efter att elden brunnit ut. Ett extra värmemagasin i . Hittar du inte vad du söker så kontakta oss. Provar med en trådstart på detta forum och hoppas på bättre respons :D Har kollat efter en täljstenskamin i 2år och har nu äntligen bestämt mig! Det blev en 26T Hög efter att vi först tänkte köpa en 660T.


Men efter att ha läst lite mer här på forumet så kom jag fram till att vi behöver en med lite mer vikt så att . Denna höga täljstenskamin ger ett rejält tillskott av värme i huset. Vikt med värmemagasin: 5kg.

Tack vare de stora glasen syns elden från flera håll. Contura 26T hög är en gedigen täljstenskamin som kan kompletteras med fläkt eller värmemagasin. Värmemagasinet ger hela timmars skön eftervärme. Täljstenens långa avsvalningstid gör att värmen från kaminen blir jämnare och varar längre. I år har vi på Elda levererat värme hem till svenska konsumenter i form av kaminer, kassetter, kakelugnar, bastuprodukter och annan brasvärme.


Täljstenskaminer alstrar och lagrar värme med mycket god effekt. Så vi tänkte år - rabatt! Här nedan ser du våra kampanjprodukter. Men passa på, priserna gäller bara under kampanjveckan från lördag den 11 . Moderne miljømerket klebersteinsovner. Har, som våre peisovner , en stamme av stål som kles med varmelagrende kleberstein.


Noen modeller har også et ekstra varmemagasin av olivinstein skjult under klebersteinen. Utöver detta har Contura 4ett extra värmemagasin av olivinsten. Jämför priser och produkter från Contura , st produkter.


Handöl 26T och Handöl 26K är de första riktigt stora kaminerna i Handöl. En svensktillverka magnifik eldstad för dig som vill ha något extra.

Du kan välja låg eller hög modell med omramning av vackert kakel eller värme- lagrande täljsten. I de höga täljstensmodellerna är det hela 3kilo täljsten för skön värme . Kachel voor vaste biobrandstoffen. Zie typeplaatje op kachel.


Verwarming ruimte in woningen. Contura behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande. Contura 35T låg är nätt täljstenskamin med värmelagrande egenskaper som ger skön eftervärm.


Modellerna jag tänker på är contura 26t låg , 470t halvhög och 480t. Alla dessa kan utrustas med fläkt och är ungefär på gränsen till vad man kan ställa på ett träbjälklag. Jag kommer använda rökutgången bakåt genom en vägg till mitt uterum och ställa en rak skorsten där.


Uterummet står på en gjuten platta . Samma tids värme fås enkelt med tex en contura 26T av låg modell. Kamin s salovcem Contura 26T nizki. Zahvaljujoč izredni sposobnosti absorbiranja toplote salovca, kamin toploto nabira in oddaja enakomerno. To se še posebaj odraža v manjših hišah in prostorih.


This Pin was discovered by Johan Öquist. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg