onsdag 14 juni 2017

Poolvärmepump installation

Tänk på detta vid installation av en poolvärmepump. Allt om placering och olika anslutningar. Läs handboken noga innan du använder din poolvärmepump och spara den.


Om du har någon fråga om. Avstånd (minimum) för tillräckligt .

Läs om att installera olika sorters värmepumpar och priset för en installation. Läs även hur du kan få en skattereduktion via ditt ROT-avdrag. Vi på Värmepump Nu erbjuder installationer till fast pris. Standardinstallation av Värmepump. Vi kontakta Er inom ett par dagar efter köpet, detta för att komma överens om installationsdag.


Vi erbjuder installationer av våra värmepumpar hos privatperson till fast pris. Avledning av kondensvatten.

Hur mycket kan jag spara med en poolvärmepump ? Vilka är fördelarna med poolvärmepump jämfört med solfångare? Kraftig modell poolvärmepump på 2kW. Tillförd värmeeffekt (kW). För pooler upp till 45m³.


Njut av en varm pool och en lägre elräkning med denna effektiva poolvärmepump utvecklad speciellt för nordiska förhållanden! Värmepumpen är lämplig för pooler upp till m³ och har utrustats med elektronisk avfrostningsfunktion, digital kontrollpanel och en värmeväxlare av titan som möjliggör användande i både salt- . Denna bruksanvisning kommer att ge dig all nödvändig information för bästa möjliga användning och underhåll. Läs den noga och behåll den för framtida användning. INSTALLATIONS -OCH BRUKSANVISNING . Compheat tekniska specifikationer sid 3. Start av värmepumpen sid 4. Hur du ställer in önskad temperatur sid 4. Vårstart av värmepumpen sid 5. Installation av poolvärmepump sid 6. Kondensvatten och dränering sid 7.

Elektriskt kopplingsschema sid 9. Vattenflöde och anslutning. Poolvärmepumpen ska installeras på en plats med god ventilation. Luftutrymmet runt poolvärmepumpen får inte blockeras, om flödet blockeras minskar värmepumpen effektivitet eller till och med stoppas. Enkel installation med standard DNanslutning på poolens returledning. Digital enkel LED väderskyddad panel för temeraturinställning etc.


Titaniumvärmeväxlare för hög effektivitet och korrosionsfri gång. Tål klor- och saltvatten. Rotationskompressor från välkända Hitachi. Tysktillverkad flödesvakt från SIKA. PPI-passar för pooler upp till 40m³.


Med Invest Living PPI förlänger du badsäsongen i din pool. Uppvärmningsalternativ till pool. Schematiska uppvärmningsalternativ till pool med värmeväxlare, elvärmare, eller poolvärmepump. Exemplet ovan visar installation av värmepump PVP Inverter.


Miljösmart poolvärmepump med mycket hög värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing. Vi felsöker, rengör och reparerar poolvärmepumpar. Tack för att du har valt vår produkt och för att du litar på vårt företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg