torsdag 15 juni 2017

Mögel bort

Spraya på möglet och det försvinner direkt! Används på kakel, fogar, duschd. Från glas och kakel kan du skrubba bort synliga mögelfläckar med en blandning av vatten och tvättmedel. OBS, tvättmedel dödar inte mögel , men lösningen får bort synliga fläckar!


Du kan hitta flera hushållsprodukter du kan använda för att städa bort svartmögel. Det här är en kort lista över vanliga produkter du kan använda.

Det hittas oftast på platser i huset som förblir fuktiga te x badrum, kök eller källaren. Ta en titt på våra tips, råd och produkter du kan använda för att få bort dem. Nov Helt plötsligt uppenbarade sig ett mögligt badrum. Mögelsvamp kan vara skadligt . Mamman i familjen lyfte på kakelplattorna och visade upp svartmögel. Arga snickaren frågade om hon visste hur man blir av med det.


Då blev hon hånad och Arga . Att ta bort svartmögel behöver inte vara komplicerat, och med den här enkla guiden så kan du snart vara av med den!

Att få bort mögel i huset behöver inte vara omöjligt. Här hittar du knep och metoder för att få bort mögel , samt råd på vem du bör kontakta för mögelsanering. För att slippa dåliga lukter i hemmet och inte riskera hälsan borde du ta bort mögel så fort du kan.


Vi har sju pålitliga trick som hjälper dig på traven. Vill du ta bort mögel i hemmet men är trött på dyra och ineffektiva kemikalier som du köper i affären? Läs denna artikel för enkla husknep! I första hand bör vanligt diskmedel tillsammans med en borste och trädgårdsslang användas, som inte bara tar bort mögel utan även smuts. Högtryckstvätt ska undvikas då man riskerar att trycka in fukt i panelen vid sprickor och spikhuvuden.


Vår uppfattning är att såpa bör undvikas då den är mycket svår att skölja bort. Tar snabbt bort mögel och alger utan skurning. Det är långt ifrån alla mögelarter som är skadliga men har du otur kan det vara en giftig mögelart som växer och sprider sig i ditt hem.


Därför är det viktigt att du åtgärdar problemet så snabbt som möjligt. I faktarutan här intill finns några tips om hur du själv kan ta bort möglet. Men är du osäker på om du har drabbats av mögel. BIOkleen har utvecklat Målartvättduken till en unik produkt.


En smidig och effektiv produkt som ger mycket bra vidhäftning. Faktum är att bryggarna kan ha mer bakterier än toalettsitsar och badrumshandtag. Men det finns ett enkelt sätt att bli av med de oönskade tillsatserna.

Så får du bort mögel som satt sig i silikonfogarna. Har rivit bort allt organsikt material i källaren som den förra ägaren hade satt upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg