fredag 23 juni 2017

Avfuktare tvättstuga

Att torka tvätt med en avfuktare är effektivt, skonsamt och energisnålt. Effektiv luftavfuktare som torkar tvätt och avfuktar källaren. För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt.


Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem?

Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat.


Välkommen till PriceRunner! Då det rör sig om en liten tvättstuga , ca kvm och. Bästa luftavfuktare till tvättstugan ? Avfuktare i tvättstuga i källare i hus med mekanisk.


De testade luftavfuktarna är alla så kallade kondensavfuktare och de är effektivast i uppvärmda utrymmen som källare, tvättstuga och badrum. TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 0.

Trygghetsvakten Krypgrund 5. Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder - kvm elle. Förbättrar inomhusklimatet, ser till att kläder i tvättstugan torkar snabbare samt gör fuktiga källare behagligare! Tvättstugeavfuktare är viktigt. Vi kallar den optimala lösningen VAV - värme, avfuktare , ventilation. Problem med fukt och eventuellt mögel måste man ta på allvar.


Som tur är verkar människor de senaste åren ha blivit mer medvetna om vilka problem det kan ställa till me säger Jon Svär distriktschef för Skåne hos värmepumpsföretaget IVT. För drygt tio år sedan fanns det nästan bara luftavfuktare för . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Har det fungerat bra och i så fall vilken. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta.


Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga , källare, badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund. Det kan vara bra att först kontrollera fukten med en hygrotermometer. Här hittar du funktionella hygrotermometrar.


Olika luftavfuktare är anpassade för olika utrymmen, se till att köpa den . TT är en effektiv avfuktare. Ett energisnålt alternativ och en bra produkt för torkrummet.

Ett bra inneklimat ska innehålla en viss fuktighet men tillsammans med ångor från alla våra hushållsmaskiner och duschar kan det bli för mycket fukt, men detta kan motverkas genom en avfuktare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg