onsdag 28 juni 2017

Portabel värmepump

Till uppvärmning såväl som till avkylning. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Det lätta sättet att besegra värmen.


Komfort när den är som mest flexibel! Oavsett hur varmt det är utomhus kan du med hjälp av den här luftkonditioneringen njuta av skönt svala temperaturer i alla rum i huset.

Unico är luftvärmepumpen utan en utomhusdel samt är en kombinerad luftvärmepump och luftkonditionering. Unico ger dig en behaglig temperatur året om. En VP kyler ju oftast mindre yta än den värmer så min AC borde ju kunna värma en större yta än mdå? AC:n är inte avsedd för detta! Om du placerar hela enheten ute och blåser in värmen med slangen så har du en värmepump men den har ingen . Ställa portabel AC utomhus?


Tips på bärbar luftvärmepump. Transportabla Värmepumpar Transportabel flexibilitet värmepumpar är praktiska och flexibla och ett utmärkt alternativ till EcoHeat Nordic när utrymmet är begränsat. Om du behöver lite extra värme, kyla eller kanske avfuktning någon annanstans, flyttar du bara din transportabla värmepump dit där du behöver .

Electrolux EXP12HN1WI är en portabel ac, flyttbar luftkonditionering med värmepumpsfunktion. En riktig portabel luftkonditionering med skandinavisk design. Sökte först efter en byggfläkt 5-9KW men så började jag fundera.


Finns det inte någon bärbar luftvärmepump , skulle man kunna få lite. Utomhusdelen är extra rostskyddad och utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör luftvärmepumpen till ett bra val i nordiskt klimat. Med luftkonditionering från Electrolux håller du dig sval på sommaren. Bekväm portabel luftkonditionering som kan ge både kyla och värme.


Behöver ni kyla nu när värmen slår på? Med denna AC får ni kyla, ventilation och avfuktning i samma enhet. Fungerar perfekt för ytor upp till kvm. Installera denna portabla AC enkelt själv! Kan sedan flyttas och förvaras . Tipset är att låta aggregatet gå ett par timmar på kvällen för att kyla sovrummet.


Det finns även möjlighet till fast monterad luftkonditionering, det är alltså en luft- luftvärmepump. Sensor till väderstation. Inomhusdelen på vanliga pumpar är för stor och får ej plats. Läs på värmeeffekten - kW. Letar du efter effektivare så sök på högre värde.


Tänk dock också på att enheten måste ha en slang dragen till utomhus.

Ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka. KCC:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och ett mindre . Portabel luftkonditionering.


Kaisai KPPD-12HRN har en kyleffekt på kW och kan användas för bostäder, kontor, butiker, kiosker etc. Förutom kyla finns möjlighet att använda den som värmepump , friskluftsfläkt och avfuktare. Kondensvattnet samlas upp i en behållare för att slutligen transporteras bort genom frånluftsslangen fungerade första året.


Det där med dunkar verkar dock vara en bra lösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg