onsdag 28 juni 2017

Spiskassett med fläkt

Arke är en stål kassett med stor glas för att kunna njuta ännu mer av lågorna. Arke kassetten är försedd med två fläktar med en total effekt på 38W och en kap. Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål.


Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Med en effektiv brännkammare får man en mycket het förbränning som slutförbränner rökgaserna och gör det enkelt att elda.

Dessutom sparar man på miljön,. Wärmo är en kassett speciellt utvecklad för befintliga öppna spisar och är standardutrustad med en kraftig konvektionsfläkt. Kassett med inbyggd fläkt.


Kallt luft går genom turbinerna längs botten, . Med våra svenska spiskassetter och kaminer har du friheten att designa din egen eldstad och matcha den till inredningen i ditt hem. Contura finns i alla prislägen och du hittar garanterat kaminer med rätt pris. Det har aldrig funnits ett bättre sätt att njuta av elden än med en kamin eller spiskassett från Contura.


Njut av värmen från din kamin.

Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum. Fläkten ger snabb fördelning av värmen och jämnare temperatur. Termostatstyrd - startar automatiskt när du eldar och stannar när elden falnat. Enkel att montera, även i efterhand med bibehållen uteluftsanslutning . En vanlig öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som den producerar - det finns till och med risk för att huset blir kallare. Med Contura i7G med glaslucka har du friheten att utforma din egen eldsta precis som du.


Lotus kassetten med inbyggd fläkt som tar in den kalla luften i genom galler under dörren . Har monterat in en kassett i en gammal öppen spis med rejäl murstock. Temperaturökningen i rummet blev mycket bättre när jag gjorde ett expriment med. Värmespridning insatskamin, varmluftsgaller eller. Med en spiskassett i din öppna spis gör du om din öppna spis till en effektiv värmekälla.


Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och väggen i din öppna spis kan enkelt fyllas ut med ett snyggt dekorgaller eller smidestäckgaller. Söker du en spiskassett , kassett, insats öppen spis, insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter.


Keddy utan risk placeras direkt mot en brännbar vägg. Värmemagasinet av olivinsten ger eftervärme i upp till timmar.

Fläkt med fjärr- kontroll, lampor. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden. Det ska även vara en hörnmodell med dubbla luckor, alltså ingen fyrkantig modell med öppning på ena sidan. Enda hörnmodellen som fanns hemma här i stan var Jötul och den kändes väl så där,ingen asklåda eller fläkt och så kändes den lite liten . Tilluftkanalen ska i uppvärmda utrym- men kondensisoleras.


Kontrollera att alla detaljer för din montering är med i leveransen. Handtag av gjutjärn (Kalla handen). Braskamin Ottagono är en effektiv och snygg kamin med modern design. Verkningsgraden i en öppen spis är enbart upp till , medan den med en braskassett kan komma upp i hela.


Ett av de bättre är en fläkt , Fläkten sprider den varma luften till ett större utrymme, vilket gör braskassetten än effektivare. Innan du köper en spiskassett. Vi tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål.


När man monterat in en spiskassett och fått den godkänd eldar man första gången så man kan vädra ut eventuella avgaser från färg och liknande. I en braskassett eller spisinsats . Hos Eldabutikerna får du hjälp av fackfolk – både montörer och butikspersonal. Vi hjälper dig att göra en trygg och säker installation. Vi arbetar lika omsorgsfullt med våra traditionella produkter som vi lämnar plats för vår tids smak och trender.


Täljstenskaminen Contura 26T låg kan utrustas med en fläkt som effektivt sprider värmen från rum till rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg