torsdag 22 juni 2017

Termokamera

Termokamera pracuje na principu bezdotykového měření teploty. Všechny předměty, jejichž teplota je větší než absolutní nula (a to jsou skutečně všechny předměty, se kterými se kdekoli ve známém vesmíru můžete setkat) vyzařují elektromagnetické záření. Unsubscribe from Techpedia.


Nejčastěji nacházejí uplatnění při diagnostice strojů a zařízení a ve stavebnictví. Rozlišení displeje této termokamery ji předurčuje pro snímání blízkých objektů (do vzdálenosti metrů). Její předností je nízká hmotnost, vysoký stupeň krytí a ergonomický design.

For en rekke yrkesgrupper er et termokamera et svært nyttig verktøy. Det å kunne se hvor det er varmt og kaldt er selvfølgelig også fint for folk i byggebransjen. Mange andre kan også ha glede av det i jobben, men man kan også se for seg helt private bruksområder.


Et termokamera kan fortelle om kaffen er . Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! Hasičská záchranná služba Letiště Ostrava, a. Jedná se o zařízení pro záchranu osob, umožňující měření povrchové teploty, zjišťování ohnisek požárů, s možností přenosu dat.


Slovinci se zlobí na Chorvaty, že pod rouškou tmy přesunují ke společné hranici tisíce uprchlíků.

Slovinská policie jako důkaz zveřejnila záběry z termokamery. Rakousko přes noc dočasně pozastavilo příjem uprchlíků. Termovizní měření - inspekce termovizní kamerou, nejlevnější půjčovna termovizních kamer Flir C2. Seek Thermal CompactPRO pro Android. Pro využití v procesní automatizaci je termokamera navržena tak, aby mohla menší proces nebo jeho část autonomně řídit, či se stát součástí řídicího systému.


Det er en stadig økende bruk av termokamera i norsk industri. I dag benyttes denne type temperaturmålere innen elektrobransjen, rørleggerbransjen, vedlikehold av bygningsmasse og takstmenn for å nevne noen. Våre varmebildekameraer representerer et bredt spekter. De er ergonomisk utformet og konstruert med . TIM M1: termokamera pro vysoké teploty.


Kompaktnost, krátká vlnová délka a vysoká dynamika jsou tři klíčové vlastnosti, které ji nejlépe vystihují. K počítači se připojuje přes USB rozhraní a součástí dodávky . Praktická, lehká a odolná termokamera. Infra i viditelné spektrum.


Dodáváme i akreditovanou kalibraci ve vlastní laboratoři.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg