fredag 30 juni 2017

Avfuktare älvsbyhus

Hustillverkaren Älvsbyhus har som standard i krypgrund installerat avfuktare från företaget Acetec. Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Avfuktare för krypgrund och vind framtagna för att skydda huset från faror som fukt, lukt, mögel och radon. Undrar när detta börjar gälla från?


Trasig avfuktare acetech PD150?

Väl beprövad och säker grund - alvsbyhus. Eftersom ditt Älvsbyhus är mycket tätt och välisolerat så har vi en krypgrundsisolering som tätar grunden mot markfukt. Detta kompletteras med en effektiv avfuktare som garanterar att luftfuktigheten i grunden hålls låg och jämn oavsett . Evangeline skrev: Hej igen. Problemet är att det redan startat en påväxt i grunden vilket kan göra att problemet blir väldigt mycket större om vi inte åtgärdar nu.


Någon mer som varit med om samma sak? Men vad är det för typ av påväxt som startat i grunden, när ni inte ens bott där i . Krypgrun avfuktare , vilken procent? Vad skiljer mellan Hjältevads och Älvsbyhus grund?

Fukthalt i grunden- Älvsbyhus ? Isolerad krypgrund i Älvsbyhus ? Vid samtal med Älvsbyhus så rekommenderar de att vi skall sätta in Trygghetsvakten. Jag kan inte förstå varför jag skall betala för ett byte till en annan avfuktare. De har ju levererat mitt hus med avfuktare som inte klarar uppgiften. Plus att detta måste de har vetat när vårt hus köptes.


En bra planerad krypgrund innebär flera fördelar. Varför krypgrunden är en flexibel och trygg konstruktion att . Läs mer om fördelarna här! De alternativ som står till buds är att bygga om till undertrycksventilation i kombination med isolering av marken, inneluftventilerat bjälklag (s.k varmbjälklag) eller inneluftventilerat varmgrund. Man kan också installera en avfuktare i grunden . Värt att veta är att Älvsbyhus tidigare haft torpargrund till sina hus, och nästan samtliga har problem med fukt i kryputrymmet, då brukar man få ringa en firma som kommer och ventilerar grunden och ställer in en avfuktare som står och går, det brukar bli lite i elförbrukning då. Det skiljer bara ett järnvägsspår och ett gigantiskt virkeslager mellan Älvsbyhus och ventilationsföretaget Acetec.


Eftersom Älvsbyhus byggs på så kallad torpargrund är det viktigt . Takbeklädnad: Betongpannor. Hängrännor: Galvaniserad . Med TrygghetsVaktens geniala avfuktare Mycket låg ljudnivå Ingen frysrisk, inget vatten utomhus skyddarMögel du både krypgrund och vind till är ohälso samt marknadens lägsta energi . Vi kan nu definitivt bekräfta att Älvsbyhus väljer att i sina nybyggda hus frångå den för krypgrund mer osäkra varianten av avfuktare kallad kondensavfuktare, till fördel för fabrikatet Acetec.

Hus: Älvsbyhus -7 Ort PITEÅ, uppvärmd yta ca 1m2. W, 5meter ytjord-kollektor i en slinga, st Korado radiatorer,2-rörs vattenburet system. Vi bor i Älvsbyhus med torpargrund som har luftventilations hål på kortsidorna, ej på långsidorna.


På ena kortsidan kommer vi att göra en tillbyggnad med gjuten platta. Hur löser man detta på bästa sätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg